به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ محمدحسن قوسیان مقدم در خصوص اقدامات انجامشده در قرارگاه مرکزی مبارزه و پیشگیری از کرونا در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از زمان استقرار این قرارگاه، حمایتهای سازمان داوطلبان و همچنین مشارکت خیرین در این استان برای پیشگیری و درمان کرونا با سرعت بیشتری دنبال شده است و تا هفته نخست مردادماه جاری ۲ میلیون و ۳۲۷ هزار ماسک سهلایه، ۵ هزار و ۱۰۰ بسته کامل بهداشتی، ۳ هزار و شصت لیتر الکل و ۱۸ هزار و ۲۰۰ اسپری و ژل ضدعفونی کننده دست، ۵۴ دستگاه کولرآبی، بیش از ۱۴ تن موادغذایی، ۱۰۲ دستگاه اکسیژنساز خانگی و ۹۵۷ کپسول اکسیژن از منابع امدادی هلالاحمر و همچنین کمک خیرین داوطلب این جمعیت و همکاری چند سازمان مردم نهاد و خیریه تهیه شده و توسط امدادگران هلال احمر توزیع شده است.
وی افزود: از ابتدای افتتاح این قرارگاه تا ۶ مردادماه، ۹۵۷ کپسول اکسیژن اعم از کپسول های ۵۰، ۴۰، ۲۰ و۱۰ لیتری در استان سیستان و بلوچستان اهدا شده است. همچنین ۲ میلیون و ۳۲۷ هزار ماسک سهلایه، صدها کارتن موادبهداشتی و شوینده و بیش از ۱۴ تن مواد غذایی بخشی از کمکهای هلالاحمر و خیرین است که توسط داوطلبان این جمعیت در استان سیستان و بلوچستان توزیع شده است.
قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا در جریان سفر دبیر کل جمعیت هلالاحمر در روز پنجشنبه ۱۷ تیرماه به استان سیستان و بلوچستان راهاندازی شد و در این قرارگاه ۲۴ خیریه بزرگ کشور با محوریت جمعیت هلال احمر ساماندهی خدمات و حمایت از مردم محروم این منطقه را بر عهده گرفتهاند و تاکنون بیش از ۸ هزار تریلر اقلام و کمکهای اهدایی تشکلهای مردم نهاد جهت توزیع در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان در اختیار هلال احمر قرار گرفته و توزیع شد.
قوسیان مقدم درباره کپسولهای اکسیژن اهدا شده تشریح کرد: کپسول اکسیژن نیاز ضروری مردم در بحران کرونا است و در این مدت تعداد ۲۵۹ «کپسول ۱۰ لیتری»، ۵۷ «کپسول ۲۰ لیتری»، ۳۵۳ «کپسول ۴۰ لیتری» و ۱۹۴ «کپسول ۵۰ لیتری» همگی با مانومتر توسط جمعیت هلال احمر و خیرین تهیه و در اختیار مراکز درمانی و بیماران نیازمند قرار گرفت.
او افزود: تعداد از تشکل های مردم نهاد به طور مستقیم در منطقه حضور خواهند داشت و توزیع بیش از یک میلیون و ۶۰۰ ماسک بهداشتی، ۳ هزار و ۳۰۰ بسته غذایی و بهداشتی، ۱۲۰ هزار آب معدنی، طبخ یک هزار و ۵۰۰ غذا، یک هزار و ۵۰۰ لباس ایزوله و... را در دستور کار خود قرار دادند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر تاکید کرد: تا کنون شهرستانهای سراوان، خاش، میرجاوه، هامون، هیرمند، زهک، فنوج، زابل، نیمروز، سرباز، مهرستان، ایرانهشر، نیکشهر، سیب و سوران و همچنین مراکز درمانی بوعلی زاهدان، رازی سراوان، امام خمینی(ره) خاش و امام علی (ع) چابهار از خدمات این قرارگاه بهرهمند شدهاند و فعالیت قرارگاه تا زمان خروج از شرایط بحران ادامه خواهد داشت.
گفتنی است؛ بخشی از تجهیزات پزشکی در اختیار بیمارستانها و برخی دیگر در بانک امانات تجهیزات پزشکی شعب جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان قرار گرفت تا پس از ثبت نام اهدا کنندگان، به صورت امانی در اختیار بیماران بستری در منزل قرار گیرد.
نظر شما