۱۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۵۸
کد خبرنگار: 2506
کد خبر: 84422837
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

باقری: پنجمین قهرمانی برای همه ما شیرین بود؛ دلخور نیستم

تهران- ایرنا- مربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه از هیچ فردی دلخور نیست، گفت: رسیدن به پنجمین عنوان قهرمانی متوالی در لیگ برتر برای همه ما شیرین بود.

به گزارش ایرنا؛ «کریم باقری» در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: پنجمین قهرمانی پیاپی، اتفاقی شیرین و تاریخی بود که بابت این موفقیت باید به همه هواداران تبریک بگویم و از آنها بابت حمایت صمیمانه و فوق‌العاده‌ای که در طول فصل داشتند، تقدیر و تشکر کنم. در این فصل سختی‌های فراوانی را تحمل کردیم اما در نهایت به هدف‌مان رسیدیم و فصل را با قهرمانی به پایان رساندیم. همه اعضای تیم و باشگاه برای این قهرمانی زحمت کشیدند و به همگی، خداقوت می‌گویم.

مربی و چهره مطرح فوتبال ایران، ادامه داد: بعد از بازی با پیکان، مسائلی به وجود آمد که باعث ایجاد جوی عجیب شد. من هم مثل همه پرسپولیسی‌ها، از این قهرمانی خوشحال هستم و بدون هیچ حاشیه‌ای، در کنار سایر اعضای تیم داخل رختکن، جشن گرفتیم. اگر من در جریان جشن حاضر نبودم، دلیل نمی‌شود که بگویند از کسی دلخوری دارم. هر اتفاقی هم بوده، همان شب ختم به خیر شده و از هیچ‌کس، ناراحتی در دل ندارم. اصل کار برای همه ما، ثبت یک قهرمانی دیگر در تاریخ باشگاه پرسپولیس بوده و الان زمان جشن و شادی است نه اینکه بخواهیم به مسائل حاشیه‌ای بپردازیم. اتفاق خوب و مهمی برای باشگاه پرسپولیس رقم خورده و تمام حواس‌مان باید به شادی قهرمانی و موفقیت‌های آینده باشد.

باقری افزود: فقط این را بگویم که رمز موفقیت ما در این فصل، اتحاد بزرگی بود که بین کادرفنی، مدیران باشگاه، بازیکنان و هواداران ایجاد شد و با وجود مسائل زیادی که در طول فصل تجربه کردیم، موفق شدیم به قهرمانی برسیم. پرسپولیس راه خودش را پیدا کرده و باید برای موفقیت‌ در سال‌های بعد، مهیا باشد. اگر بخواهیم مدام به حواشی و شایعات بپردازیم، از کار اصلی خودمان یعنی هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای موفقیت‌های آینده غافل می‌شویم. در شرایط بازی، اتفاقات زیادی رخ می‌دهد ولی تمرکزمان را از دست نمی‌دهیم. مهم این است که همه ما یکدل و متحد بمانیم و اجازه ندهیم این مسائل روی کارمان تاثیر منفی بگذارد یا باعث نگرانی هواداران شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha