به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، علی زینیوند روز شنبه در دیدار شهردار، معاونان و شهرداران مناطق کرمان افزود: یکسری اسناد باید جابه جا و صورتجلسات نیز تنظیم میشد که هم آرامستان بتواند به بهرهبرداری برسد و هم ارتش به حق و حقوق خود برسد.
وی در خصوص آرامستان جدید کرمان و حواشی رسانهای آن اظهار داشت: روند غیرطبیعی اتفاق نیفتاده است، یکسری کارهای اداری باید انجام میشد.
استاندار کرمان ادامه داد: آرامستان تدبیر خوبی بوده، ظرفیت آرامستان کنونی تکمیل است و دیگر جایی برای دفن اموات ندارد.
وی از همکاری ارتش در موضوع آرامستان جدید کرمان قدردانی کرد و گفت: سند زمین آرامستان به اسم ارتش بوده و بدون اینکه روند اداری طی شود و به دلیل ضرورت شهر، اجازه دادند کار پروژه انجام شود.
زینیوند افزود: الان هم اختلافات حقوقی بود، قاعدتا همه ما به واسطه مسئولیتها باید پاسخگوی تصمیمات خود در آینده باشیم.
شهرها باید با قاعده گسترش یابند
وی اضافه کرد: کلانشهر کرمان به دلیل گستردگی و حاشیههایی که به آن تحمیل شده با جایگاه تاریخی و تمدنی خود فاصله دارد و شهرها را با قاعده باید گسترش داد.
نماینده عالی دولت در استان کرمان از هماهنگی مطلوب شهرداری و معاونت عمرانی برای پیشبرد اهداف شهر نام برد و با بیان اینکه اداره شهر کار دشواری است، گفت: از ویژگیهای برجسته این دوره شهرداری، توجه به همه ابعاد و جنبههای عمرانی، فرهنگی، هنری، مبلمان شهری، فضای سبز مدیریت شهری بود.
وی عنوان کرد: ویژگی دیگر دوره شهرداری کنونی این بود که در جایگاه شهرداری شهری که حامل سابقه و تمدن است، قدر آن را میدانید که باید کرمان را در قالبهای هنری، معماری و گردشگری مذهبی به واسطه مرقد مطهر شهید سلیمانی در سطح بینالمللی معرفی کنید.
استاندار کرمان ابراز داشت: چهره بسیاری از مناطق شهر کرمان در این دوره زیباتر و برای زندگی جذابتر شده است، اما کلان شهر کرمان به دلیل گستردگی و حاشیههایی که به آن تحمیل و بعضا بیتدبیری شده است با جایگاه تاریخی و تمدنی خود فاصله دارد.
زینیوند تاکید کرد: شهرها را با قاعده باید گسترش داد و نباید اجازه داد که حاشیه های آنها زیاد شود.
وی بیان داشت: امیدواریم شهر زیبا، باقدمت و اصالت کرمان از سرمایههای تجربی این دوره استفاده کند و آسیبی که شورای شهر در ادوار مختلف دیدند و تحمیل هزینههای اضافه بر پیکره نحیف شهرداریها، دیگر تکرار نشود.
اقدامات مناسبی برای جلوگیری از سیلاب در کرمان شده است
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان نیز در این دیدار به طرح حفاظت شهر کرمان در برابر سیلاب و آبهای سطحی ناشی از بارندگی اشاره کرد و گفت: سمت شرق و جنوب شهر کرمان به دلیل تصرفات، با بارشهای بالا دچار آبگرفتگی میشد که اقدامات مطلوبی برای جلوگیری از این مساله انجام شد.
سیدمصطفی آیتاللهی موسوی خاطرنشان کرد: با کمک دستگاههای اجرایی و شهرداری، شرق کرمان بندهای خاکی و سنگ سیمانی اجرا شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان به اجرای پروژههای عمرانی از جمله پلها و حمل و نقل درونشهری اشاره کرد و گفت: با نوسازی و بهسازی اتوبوسهای درون شهری، ناوگان حمل و نقل شهر کرمان ارتقا یافت.
افتتاح رسمی آرامستان جدید کرمان طی هفته جاری
شهردار کرمان هم در این دیدار از افتتاح رسمی آرامستان کرمان طی هفته جاری خبر داد و گفت: آرامستان یکی از دغدغههای مدیریت شهری است که سال ها بر زمین مانده و جنگل قائم نیز به عنوان بزرگترین جنگل دست کاشت باید حفاظت شود.
سیدمهران عالمزاده خاطرنشان کرد: سال ۹۶ بودجه شهرداری کرمان ۳۲۰ میلیارد تومان بود و همین میزان هم بدهکاری داشت، با پروژههای معطل مانده و نارضایتی کارگران، مطالبات بیمه تامین اجتماعی و مالیاتی هم مواجه بودیم.
وی ادامه داد: در دورهای هشت ماهه، حقوقها بروز شد و به فکر مباحث درآمدی برای شهرداری درآمدیم. لوایح شهرداری بروز شدند و از سال ۹۸ عملا شهرداری توانست با لوایح جدید کار خود را آغاز کند.
شهردار کرمان گفت: طی هفته جاری آرمستان کرمان با ۴۰ میلیارد تومان هزینه، محور شهید سلیمانی به طول یک و نیم کیلومتر با عرض ۴۵ متر، مرکز خیریه توانمندسازی اسرا و مجموعه کارآفرینی دستآفرین تحویل داده میشوند.
عالمزاده از اقدامات زیربنایی شهرداری کرمان در دوره کنونی شامل ۱۶۰ کیلومتر شبکه آب خام شهر کرمان، اجرای ۲۸ کیلومتر فیبرنوری نام برد و افزود: ۵۸ کیلومتر دیگر فیبرنوری هم در دستور کار شهرداری است.
وی خاطرنشان کرد: این زیرساخت برای شهرداری الکترونیک و شهر هوشمند نیاز بود و شهرداری کرمان از حالت سنتی به مکانیزه و الکترونیک تبدیل شده و در حال حاضر تمام فرآیندها الکترونیکی انجام میشوند و از این بابت کمترین حاشیه و فساد و بیشترین شفافیت را داریم.
عالم زاده از همراهی مدیریت اجرایی استان، معاونت عمرانی و دستگاه قضائی در اجرای برنامهها و طرحهای مدیریت شهری قدردانی کرد و گفت: همدلی و همراهی که باشد، مدیریت شهری کار خود را به نحو بهتری انجام میدهد.
شهردار کرمان عنوان کرد: سال ۹۶ درآمد شهرداری کرمان۳۲۰ میلیارد تومان بوده و که در حال حاضر به یک هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده و امسال درآمد را بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان بستیم.
نظر شما