به گزارش ایرنا، در هشتاد و هشتمین و آخرین برنامه افتتاح طرحها با عنوان دولت تدبیر و امید برای جهش تولید، که با سرمایه گذاری ۲۸۵۰ میلیون دلاری و ۵۷۷۵ میلیارد تومانی به بهره برداری رسید، زمینه اشتغال ۹۴۰ نفر فراهم شده است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در آیین بهره برداری از طرح های ملی که بصورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد در سخنانی گفت: افتتاح پروژه های دولت خاری در چشم آنهایی بود که علیه ایران توطئه هایی را طراحی کردند.
دکتر روحانی افزود: به سهم خود از همه عزیزانی که افتتاح را در طول ۸۸ برنامه آمده کردند، از صدا و سیما و مخابرات و همه دست اندرکاران است تشکر میکنم.
وی با بیان اینکه کشور همیشه در حال سازندگی و افتتاح است و همه زحمت می کشند، گفت: از یک طرف کرونا و از یک طرف جنگ اقتصادی و ماههای اخیر خشکسالی هم اضافه شد که همه در کنار هم باعث مشکلات زیادی شد؛ خیلی مهم بود که به دنیا جواب دهیم، البته پاسخ اصلی را ایستادگی و مقاومت مردم داده است.
در هشتاد و هشتمین و آخرین برنامه افتتاح طرحها با عنوان دولت تدبیر و امید برای جهش تولید، بهره برداری از طرح های وزارتخانه های نفت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان انرژی اتمی و شهرداری اصفهان به دستور رییس جمهوری آغاز شد.
براساس این گزارش و با توجه به اتمام توسعه ۲۷ فاز دریایی پارس جنوبی، این فازها به همراه چند طرح دیگر نفتی بهره برداری شد.
رییس جمهوری علاوه بر بخش فراساحل ۲۷ فاز میدان گازی پارس جنوبی، همچنین فاز نخست بندر صادراتی «سیراف پارس» و دو زنجیره دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی را رسما بهره برداری کرد.
دو زنجیره دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی، شامل ساخت، نصب و راهاندازی ۴سکوی بهرهبرداری گاز، اجرای عملیات لولهگذاری و حفاری ۴۴ حلقه چاه است.
طرح بندر سیراف پارس در منطقه پارس دو نیز به عنوان پایانه مهم ذخیرهسازی، بارگیری و صادرات گاز مایع و گوگرد تولیدی پالایشگاههای این منطقه با حجم سرمایهگذاری ۴۵۰ میلیون دلار اجرا و در این مرحله یک پست اسکله صادرات گاز مایع سرد و خطوط ارتباطی پالایشگاههای فازهای ۱۳، ۱۹، ۲۲ و ۲۴ و مجتمع پتروپالایش کنگان مستقر در منطقه پارس دو کنگان با ظرفیت صادرات ۵هزار مترمکعب در ساعت LPG با دستور رییس جمهوری بهرهبرداری شد.
مرحله اول و دوم طرح بزرگ ساخت و ایجاد مرکز همایشهای بینالمللی اصفهان با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهوری گشایش یافت .
تاکنون یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت این مجموعه بزرگ به عنوان یک اَبَر پروژه هزینه شده است و مرحله اول و دوم آن شامل بحث تملک، عملیات عمرانی، احداث محوطه، سالنها و ساختمان اصلی است.
مرحله سوم شامل تکمیل تجهیزات است که در عملیات اجرایی این طرح بزرگ از امکانات بهروز و استاندارد جهانی استفاده شده است. این مرکز در زمینی به مساحت ۷۱ هکتار با ۴۲۵ هزار مترمربع زیربنا در شرق کلانشهر اصفهان ایجاد شده است و سالن اصلی آن ۲ هزار و ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد.
طراحی، ساخت و توسعه کسک دو منظوره، توسعه و بهرهبرداری از معادن جدید اورانیوم، دستیابی به ظرفیت ۵۰ تن کیک زرد، بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت مجتمع شهید رضایینژاد، بهرهبرداری از مجتمع استحصال اورانیوم از منابع کم عیار به روش فروشویی تودهای و بهرهبرداری از پکیج سیار استحصال سلام اورانیوم از کارخانجات مس اکسیدی از جملا طرحهای سازمان انرژی اتمی است که رییس جمهوری دستور افتتاح آنها را صادر کرد.
رییس جمهوری همچنین از نسخه نسخه الکترونیک _شروع درمان رایگان عمومی و بیماران خاص و صعب العلاج بیمه شدگان تامین اجتماعی را رونمایی و ۲۹ پروژه عمرانی، درمانی، رفاهی و بیمهای و توسعه و افزایش ظرفیت و تجهیز مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی افتتاح کرد.
افتتاح ۳ درمانگاه تامین اجتماعی آذربایجانشرقی
رئیسجمهوری همزمان با طرحهای وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی، ۲۹ پروژه عمرانی، درمانی، رفاهی و افزایش ظرفیت و تجهیز مراکز درمانی سازمان تامین اجتماعی را افتتاح کرد که درمانگاههای تازه احداث تامین اجتماعی هشترود، عجبشیر و ملکان از توابع آذربایجانشرقی نیز در میان آنها قرار دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجانشرقی در حاشیه آیین بهرهبرداری از این طرحها به خبرنگار ایرنا در عجبشیر اظهار داشت: امروز سه مرکز درمانی استان در عجبشیر، ملکان و هشترود به مرکزیت شهرستان عجبشیر با دستور رئیسجمهوری افتتاح شد.
سیداسماعیل مقدسپور افزود: هریک از این مراکز درمانی دارای سه هزار مترمربع مساحت و ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع زیربناست و برای هرکدام از آنها نزدیک به ۱۲ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ هزینه شده و ۲ میلیارد تومان هم هزینه تجهیزاتی این مراکز بوده است.
وی ارزش فعلی این مراکز را بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان عنوان کرد و اظهار داشت: نزدیک به ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، معادل ۵۳ درصد از جمعیت آذربایجانشرقی زیر پوشش تامین اجتماعی قرار دارند و ارایه خدمات مطلوب به افراد زیرپوشش و تسهیل دسترسی آنان به خدمات درمانی در دستور کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: همزمان با بهرهبرداری از این درمانگاههای تامین اجتماعی، طرح افزایش ظرفیت تختهای «آی سی یو» بیمارستان ۲۹ بهمن تبریز نیز با دستور رئیسجمهوری به بهرهبرداری رسید.
هریک از درمانگاههای تامین اجتماعی دارای بخشهای مختلفی چون ویزیت پزشک عمومی، داروخانه، ویزیت مامایی و واحد پرستاری است و به زودی خدمات دندانپزشکی و آزمایشگاهی نیز در آنها راهاندازی میشود.
احداث درمانگاههای تامین اجتماعی در این شهرستان از مطالبههای به حق افراد زیرپوشش به شمار میرود و برخی از این درمانگاهها همچون درمانگاه تامین اجتماعی هشترود علاوه بر خود شهرستان به ساکنان شهرستانهای اطراف نیز خدمات ارایه میکند.
بهره برداری از بیمارستان تامین اجتماعی دزفول
بیمارستان تامین اجتماعی دزفول نیز به صورت ویدئوکنفرانس توسط رییس جمهوری به بهره برداری رسید.
علی ولی منش مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان در حاشیه بهره برداری بیمارستان تامین اجتماعی دزفول به خبرنگار ایرنا گفت: این بیمارستان ۹۶ تختخوابی در پنج طبقه در زمینی به مساحت پنج هکتار و زیربنای ۱۷ هزار و ۷۰۰ مترمربع دارای بخشهای درمان و بستری است.
وی اعتبار هزینه شده برای احداث ساختمان و تجهیزات درمان این بیمارستان را ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: یکهزارو ۵۰۰ میلیارد ریال برای تجهیزات و یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان از اعتبارات سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است.
ولی منش بیمارستان ۹۶ تختخوابی تامین اجتماعی دزفول را از ظرفیتهای خوب سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: افزون بر ۲۲۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در شهرستان درفول وجود دارد که ۵۰ درصد جمعیت ۴۴۰ هزار نفری شهرستان را شامل میشود.
وی با اشاره به وجود ۲ مرکز درمانگاه و پلی کلینیک در دزفول افزود: با بهره برداری از بیمارستان تامین اجتماعی موضوع درمان و بستری بیمه شدگان نیز برطرف میشود تا درصورت نیاز حمایت خوبی برای کمک به بیماران باشد.
افتتاح سه مرکز در مجتمع اورانیوم ساغند اردکان
بهره برداری از دستاوردهای شرکت مادر تخصصی تولید مواد اولیه و سوخت هسته ای ایران، مجتمع معدنی و صنعتی شهید سلیمانی ساغند اردکان و مجتمع صنعتی شهید رضایی نژاد این شهرستان نیز امروز در ارتباط تصویری رییس جمهوری آغاز شد.
این سه مرکز که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت از پروژه های مهم و راهبردی کشور در حوزه چرخه سوخت هسته ای است .
با بهره برداری از پروژه های یادشده در مجموع برای سه هزار نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم و با سرمایه گذاری افزون بر هزار میلیارد تومان در چرخه سوخت هسته ای ایجاد شد.
در مجتمع ساغند اردکان ، توسعه فعالیت های معدنی برای افزایش ظرفیت تولید و استخراج کانسنگ های حاوی اورانیوم است که عملیات استخراج و بهره برداری از معادن جدید اورانیوم در مجتمع معدنی و صنعتی سپهبد شهید سلیمانی اردکان(ساغند) و معدن اورانیوم خشومی اردکان و همچنین افتتاح کمپ اقامتی و پشتیبانی آغاز شد.
در مجتمع اردکان بهره برداری از طرح های افزایش ظرفیت تولید کیک زرد در کشور ارایه شد که با حضور تعدادی از مسوولان استان یزد و شهرستان اردکان در مجتمع صنعتی شهید رضایی نژاد مورد بهره برداری قرار گرفت .
در این مرکز علاوه بر بهره برداری از طرح افزایش تولید اورانیوم کارخانه کیک زرد اردکان به میزان ۵۰ تن در سال، برای اولین بار در کشور با هدف افزایش تولید کیک زرد ، بهره برداری از طرح های نمونه آزمایشی(پایلوت) نیمه صنعتی استحصال اورانیوم از کارخانه های مس اکسیدی کشور و استحصال اورانیوم به روش فروشویی تپه ای (هیپ لیچینگ) از سنگ های کم عیار آغاز شد .
بهره برداری ساختمان شعبه سه تامین اجتماعی قزوین
ساختمان شعبه سه تامین اجتماعی استان قزوین هم در مراسمی به بهره برداری رسید.
مراسم بهره برداری از این طرح همزمان با افتتاح جمعی دیگر از پروژه ها در سایر مناطق کشور به شکل ویدیو کنفرانس با حضور رییس جمهوری برگزار شد.
این ساختمان در سه هزار و ۴۰۰ متر مربع مساحت و در پنج طبقه احداث شده است.
با فعال شدن این شعبه کیفیت و سرعت ارایه خدمات تامین اجتماعی به بیمه شدگان در قزوین افزایش می یابد.
این ساختمان با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار احداث شده و ۵۹ نیروی انسانی در آن مشغول به کار خواهند شد.
مرحله اول و دوم سالن اجلاس سران در اصفهان افتتاح شد
مرحله اول و دوم سالن اجلاس و همایشهای بینالمللی امام خامنهای اصفهان نیز با حضور ویدیو کنفرانسی رییس جمهوری گشایش یافت.
شهردار اصفهان در مراسم گشایش سالن اجلاس سران گفت: احداث سالن همایشهای بینالمللی اصفهان از سال ۸۹ با هدف برگزاری اجلاس سران کشورهای عدم تعهد در اصفهان آغاز شد و قرار بود با پشتیبانی دولت به اتمام رسد که این امکان فراهم نشد و طرح آن متوقف ماند.
قدرت اله نوروزی اضافه کرد: شهرداری اصفهان با هدف ایجاد زیرساختهای مناسب سالن اجلاس ۱۲ هزار میلیارد ریال در گام(فاز) های اول و دوم هزینه کرده است.
نوروزی ادامه داد: فاز تجهیزات مورد نیاز بهرهبرداری از این سالن در آینده فراهم می شود و در آن موقعیت جغرافیایی و معماری ویژه برای برپایی اجلاس بین المللی و فضای مذاکرات در نزدیک شهر و فرودگاه اصفهان ایجاد شده است.
وی افزود: توسعه بازاریابی شهری، ایجاد بستری برای ارتباطات بین المللی و برنامههای مختلف از ویژگی های سالن مورد نظر اعلام کرد.
شهردار اصفهان اضافه کرد: زمین ۷۲ هکتاری به اندازه یک شهرک ۱۰ هزار نفری امکان توسعه و ایجاد منطقه تجاری را دارد که مذاکرات آن با اتاق بازرگانی انجام شده است.
وی با اشاره به افتتاحیهها و برنامههای عمرانی شهرداری اصفهان اضافه کرد: در چهار سال گذشته یکصد افتتاحیه از جمله افتتاح خط یک مترو، آغار احداث خط ۲ مترو، ایجاد نمایشگاه بین المللی و رینگ چهارم اصفهان در این شهر برگزار شده است.
نوروزی با تشکر از همکاریهای نهاد ریاست جمهوری افزود: از این نهاد بویژه در همکاری برای اختصاص سه هزار میلیارد اوراق مشارکت برای خط ۲ مترو باید قدردانی کرد.
وی تاکید کرد: درخواست من بهعنوان شهردار اصفهان، نگاه محیط زیستی و اراهبردی به زاینده رود بعنوان شاهرگ حیاتی اصفهان و کشور است که مشکلات زیادی بویژه برای کشاورزان اصفهان بوجود آورده است.
شهردار اصفهان گفت: فرونشست زمین آثار میراثی را بشدت تهدید میکند و انتطار میرود دولت فعلی، دولت آینده و مجموعه حاکمیت، نگاه ویژهای به این پدیده داشته باشند.
افتتاح درمانگاه و پلی کلینیک تأمین اجتماعی در بندرانزلی و آستانه اشرفی
پلی کلینیک تخصصی انزلی و مرکز درمانی و شعبه تأمین اجتماعی آستانه اشرفیه هم در ارتباط تصویری با رئیس جمهوری افتتاح شد.
در هشتاد و هشتمین و آخرین پویش تدبیر و امید برای جهش تولید در دولت دوازدهم، همزمان با طرحهای ملی وزارتخانههای نفت و کشور و سازمانهای انرژی اتمی و تأمین اجتماعی در استان های مختلف کشور ساختمان جدید پلی کلینیک تخصصی دریا در شهرستان انزلی در ارتباط تصویری با رئیس جمهوری و با حضور دکتر ارسلان زارع استاندار، راه اندازی شد.
این پلی کلینیک در دو طبقه با زیربنای دو هزار و ۴۵۰ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال احداث شده است.
همچنین در این ارتباط تصویری، مرکز درمانی و شعبه تأمین اجتماعی شهرستان آستانه اشرفیه با دستور رئیسجمهوری و حضور استاندار گیلان نیز افتتاح شد.
این مجموعه در سه طبقه و با زیربنای سه هزار و ۶۴۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۲۱۵ میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.
برای این مرکز درمانی از طریق آزمون استخدامی و مصاحبه ۱۲ نفر نیروی انسانی جذب شد.
درمانگاه شهر مامونیه افتتاح شد
بهره برداری از درمانگاه شهر مامونیه مرکز شهرستان زرندیه با دستور رئیس جمهوری آغاز شد.
این درمانگاه در زمینی به مساحت چهار هزار و زیربنای ۲ هزار و ۸۰۰ مترمربع احداث شده است.
ساخت این مرکز درمانی با اعتبار ۱۳۷ میلیارد ریال انجام و برای تامین تجهیزات آن نیز با ۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
زمین این درمانگاه از سوی خیران حوزه سلامت شهرستان زرندیه تامین شد.
در این درمانگاه بخش هایی از قبیل پزشک عمومی، داروخانه، دندانپزشکی و آزمایشگاه تعبیه شده است.
بهره بردار این طرح بهداشتی و درمانی سازمان تامین اجتماعی است که خدماتش شامل بیمه شدگان و سایر شهروندان خواهد بود.
افتتاح پلیکلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک
همچنین پلیکلینیک تخصصی بیمارستان تامین اجتماعی امام خمینی (ره) اراک به صورت ویدئو کنفرانس با دستور رئیس جمهوری به بهرهبرداری رسید.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه در آیین افتتاح این طرح درمانی گفت: دولت منتخب باید با جدیت و همت بلند نقاط ضعف و آسیبهای حوزه درمان را کاهش دهد.
آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» افزود: تقاضای اجتماعی، ملی و مردمی باید همسو با امکانات مدیریت شود و منابع موجود با کمک مدیران شایسته در اختیار همه بخشها قرار گیرد.
وی اظهار داشت: مدیریت بهینه منابع در فرهنگ اسلامی ما جایگاه ارزشمندی دارد و هنر دولتمردان این است که منابع را به شایستگی مدیریت کنند.
امام جمعه اراک گفت: ساخت پلی کلینیک تخصصی اراک نمونه کار درمانی ارزشمند در اراک است و میتواند تجربه موفقی برای سایر بناهای درمانی در حال ساخت از جمله طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک باشد.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: فاز دوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک هم ظرف مدت ۱۸ ماه با کیفیت مناسب ساخته شد اما طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک همچنان تکمیل نیست.
وی اظهار داشت: استان مرکزی به ویژه اراک ظرفیت مناسبی برای پذیرش بیماران خارج از کشور و توریسم درمانی دارد که باید با فراهم کردن زیرساختهای لازم، این حوزه در استان فعال شود.
پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی اراک با چهار هزار و ۱۵۰ مترمربع زیربنا در چهار طبقه با صرف ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار در طول ۲۴ ماه ساخته شد.
در ادامه این آیین، درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان زرندیه نیز به بهرهبرداری رسید.
۹۷۹ هزار و ۹۲۲ نفر از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش اداره کل سازمان تامین اجتماعی استان این استان قرار دارند.
نظر شما