علیرضا رزازی فر روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا، بیان کرد: طبق تقسیمبندی، جمعآوری آثار برگزیده در پنج بخش و ۱۷ رشته انجام و ۱۱ رشته از میان رشتهها به عنوان رشتههای بخش مسابقه رقابتی اعلام شد که توسط هیات انتخاب مورد گزینش قرار گرفت و توسط ۶ گروه از داوران نقد شد.
وی به اعلام نفرات برتر در بخش ویدیوآرت اشاره کرد و افزود: اثر آرزو رمضانی شایسته تقدیر برای اثر کودک درون، اثر پرنیان دیناری به نام I Forbid You To See Me به عنوان برگزیده اعلام شد.
رزازی فر تصریح کرد: در بخش فیلمهای واجد جلوههای ویژه، اثر زوزه پارسا بزرگانی شایسته تقدیر و اثر مهتاب فرهادی برای اثر کانیبال برگزیده شد.
وی ادامه داد: در بخش دستکاری دیجیتال در عکس، اثر شایسته تقدیر محمدعلی ناصری به نام مرموز و اثر برگزیده این بخش جشنواره به مریم فاطمی برای اثر فریاد رسید.
رزازی فر عنوان کرد: در بخش گرافیک دیجیتال (پوستر)، اثر مهدی امیریان شایسته تقدیر شد و فاطمه صباغ گل و مهدی امیریان برای اثر هواپیمای ps۷۵۲ به عنوان اثر برگزیده معرفی شدند و در بخش نقاشی دیجیتال نیز ابراهیم فرمانی برای اثر سماک شایسته تقدیر شد و اثر Throw in the ocean تینا بنایی برگزیده شد.
وی به نفرات برتر بخش انیمیشن اشاره کرد و گفت: اثر مسافر از مهردخت خرمی پور در این بخش شایسته تقدیر و اثر کاکایی از زهرا ملایری برگزیده شد و در بخش موشن گرافیک نیز، اثر نمایشگاه پرستار ۲ از رامین ایمانی شایسته تقدیر و اثر شرکت کسرا از علی آزاد به عنوان برگزیده معرفی شدند.
رزازی فر به نفرات برگزیده و شایسته تقدیر بخش ویژه (کرونا) اشاره کرد و افزود: اثر من هم ماسک میزنم از ادریس جمالی شایسته تقدیر و اثر انیمیشن کرونا از مسعود شریفی در این بخش به عنوان نفر برگزیده اعلام شد.
وی خاطرنشان کرد: دیپلم افتخار (اثر سوم) به فریماه فاطمی برای اثر پوستر کرونا اهدا شد ودر بخش بازی های کامپیوتری، سید وحید مصطفوی برای اثر تیزران شایسته تقدیر و جایزه اثر برگزیده به میلاد جعفری برای اثر ویلکا رسید.
رزازی فر عنوان کرد: جمعآوری آثار برگزیده در ۵ بخش دستکار دیجیتال در عکس، گرافیک دیجیتال، طراحیهای تصویر فراکتال، نقاشی دو بعدی و سه بعدی، هوش مصنوعی و هنرهای دیجیتال بینار رشتهای برگزار شد.
دبیر سومین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال گفت: از میان مجموع آثار ارسال شده به دبیرخانه ۵۱۳ اثر واجد شرایط شناخته شد و پس از داوری ابتدایی ۱۸۴ اثر توسط هیات انتخاب جشنواره برای حضور در بخش رقابتی پذیرفته شد که این آثار شامل ۱۷ اثر دستکاری دیجیتال در عکس، ۳۲ اثر گرافیک، ۲۶ اثر نقاشی دیجیتال، ۳۳ اثر موشن گرافیک، ۴۰ اثر انیمیشن، ۱۱۰ اثر فیلم کوتاه واجد جلوه های ویژه دیجیتال، هفت اثر بازی ، پنج اثر طراحی وب و ۱۴ اثر ویدیو آرت بود.
به گزارش ایرنا، این جشنواره در سه بخش رقابتی، غیر رقابتی و ویژه در شاخههای تصاویر ایستای دیجیتال، تصاویر متحرک دیجیتال، طراحی تعاملی دیجیتال، هنر هوش مصنوعی و هنرهای دیجیتال بینرشته ای از ۲۶ تیر ماه با مراسم افتتاحیه و گشایش نمایشگاه مجازی، فعالیت خود را آغاز کرد و پس از نمایش کلیه آثار، برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی، در تاریخ ۱۰ مرداد با اعلام برگزیدگان به کار خود پایان داد.
نظر شما