محمود بدلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با این آمار از مجموع ۵۶ هزار و ۶۳۱ واحد مسکونی شهری، ۴١ هزار واحد از خدمات طرح سنددار کردن این اداره کل بهرهمند شدهاند و باقی واحدها نیز در دست اجراست.
وی ادامه داد: همچنین ۲۵۸ هزار و ۴۴۵ واحد مسکونی روستایی در آذربایجانغربی وجود دارد که تاکنون ١٨٠ هزار واحد از این تعداد با ٧٠ درصد پوشش سنددار شده است.
وی اضافه کرد: این تعداد منزل مسکونی در یکهزار و ٧١٠ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان اجرایی شدهاست.
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجانغربی گفت: متقاضیان این طرح میتوانند مدارک خود را به دهیاریها تحویل دهند و از مراجعه به شهرها برای پیگیری سنددار کردن منازل مسکونیشان خودداری کنند.
بدلی بیان کرد: کارشناسان این اداره کل آمادگی لازم را جهت حضور در روستاها دارند تا مدارک لازم را از روستاییان بگیرند و طرح سنددارکردن اماکن روستایی را با سرعت پیش ببرند.
وی اظهار داشت: حضور کارشناسان بنیاد مسکن در روستاها منجر به کاهش هزینههای اضافی برای متقاضیان میشود.
وی اضافه کرد: سرعت بخشیدن به اجرای طرح سنددار کردن اماکن روستایی بالای ۲۰ خانوار و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت نیازمند همکاری بیش از پیش مردم است.
کاهش پرونده در محاکم قضائی و ثبتی با تثبیت مالکیت افراد، استفاده از اسناد مالکیت در مراودات اقتصادی مانند دریافت تسهیلات و وثیقه از مزیتهای سنددار شدن واحدهای مسکونی روستایی است.
در مجموع ۲ هزار و ۷۲۵ روستای دارای سکنه در آذربایجانغربی وجود دارد که ۲ هزار و ۲۰۰ روستا از آنها بالای ۲۰ خانوار بوده و نقشه طرح هادی در همه این روستاها اجرا شده است؛ طرح هادی روستایی با هدف ایجاد تسهیلات لازم جهت بهبود مسکن روستاییان، هدایت فیزیکی روستاها و تامین عادلانه امکانات انجام میگیرد.
نظر شما