ایرنا، کتاب «جهش تولید» را منتشر کرد

تهران- ایرنا- خبرگزاری جمهوری اسلامی، کتاب «جهش تولید» را که روایت خبرنگاران ایرنا از بخشی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه عمران و آبادانی کشور در سال ۱۳۹۹در حوزه ملی و استانی است، منتشر کرد تا مخاطبان و علاقه مندان بتوانند آن را به سهولت و جامعیت بیشتری مورد استفاده قرار دهند.

حرکت در راستای دستیابی به اهداف سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» هر چند از ابتدای دولت یازدهم شتاب گرفت اما فرمان رهبر معظم انقلاب برای «جهش تولید» این شتاب را در سال ۹۹ فزاینده کرد و کتاب «جهش تولید» تلاش کرده است یک سال از عملکرد دولت تدبیر و امید را برای تحقق این هدف روایت کند.

این کتاب که مجموعه ای از گزارشهای خبرنگاران ایرنا از تهران و سراسر کشور را در خود جای داده، به همت دفتر پژوهش و بررسی های خبری ایرنا همراه با تصاویر، جداول و نمودارها تدوین شده و موسسه ایران آن را به صورت رنگی در قالب ۵۲۲ صفحه به چاپ رسانده است.

رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای در راستای تاکیدات مداوم و ویژه اقتصادی جهت تحول در وضعیت «تولید» در کشور، پس از نامگذاری سال ۹۸ به «رونق تولید»، سال گذشته را نیز «جهش تولید» نامیدند تا اهمیت امر تولید بر همگان آشکارتر شود.

در پاسخ به مطالبه اساسی و آشکار رهبری که در فرمان «پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» از تولید در  سال ۱۴۰۰ امتداد داشت، قوه مجریه تلاشی مضاعف را به کار بست تا با وجود تنگناهای شدید تحریمی و شیوع اپیدمی ویرانگر کرونا، تولید را روی سکوی جهش قرار دهد.

آنچه در قالب «پنجشنبه‌های افتتاح» و از آغاز سال ۹۹ در رسانه‌ها انعکاس می‌یافت تنها بخشی از تلاش‌های دولت دوازدهم برای جامه عمل پوشاندن به هدفگذاری تولیدی بود که در چارچوب سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی» از سال ۹۲ و آغاز به کار دولت یازدهم کلید خورده بود.

برای انعکاس بهتر کارنامه‌ای که دولت تدبیر و امید در زمینه تولید از خود بر جای گذاشت، دفتر پژوهش و بررسی‌های خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بر آن شد تا شرحی اجمالی از این کارنامه را در قالب یک کتاب گردآوری کند.

کتاب «جهش تولید»؛ برشی ۱۲ماهه از کارنامه دولت تدبیر و امید

گستردگی این کارنامه به ناچار حوزه پوشش این اثر را به دوره ۱۲ماهه سال ۹۹ محدود ساخت. محتوای این کتاب با عنوان «جهش تولید» از بین بیش از ۱۰ هزار خبر، گزارش متنی و تصویری و نیز اینفوگرافی (داده نما) انتشاریافته از تارنمای خبرگزاری ایرنا به دست آمده و در واقع مهمترین طرح‌ها و پروژه های ملی و استانی در آن انعکاس یافته است؛ پروژه‌های که عمدتا اقتصادی و عینی بودند و در مراحل بعد طرح‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی نیز پوشش یافت.

بخش نخست این کتاب به پیشبرد «پروژه‌های ملی» در سال جهش تولید اختصاص دارد. فصل اول این بخش ابتدا به «طرح‌های ملی از نگاه توصیفی- آماری» پرداخته و سپس در فصل دومِ بخش یک، «پروژه‌های ملی از دریچه اینفوگرافی» مورد واکاوی قرار گرفته است.

بخش دوم کتاب نیز مربوط به تشریح مهمترین پروژه‌های استانی است و در این قسمت ۳۱ استان کشور به ترتیب حروف الفبا تفکیک شده‌اند.

علاوه بر این تقسیم‌بندی، شمایی از پروژه‌های بهره‌برداری شده در سال ۹۹ ذیل عناوین کلی «توسعه فناوری»، «انرژی»، «شبکه ریلی و جاده‌ای»، «صنعت»، «آموزش و بهداشت» و همچنین «توسعه روستایی» به طور جداگانه انعکاس یافته است.

در مجموع، کتاب «جهش تولید» در ۵۲۲ صفحه در بردارنده خلاصه متن گزارش‌ها بعلاوه عکس‌ها و نمودارهای رنگی به چاپ رسیده و در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha