صمد اکبری روز سهشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در میاندوآب با قدردانی از زحمات مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا و همکاری نهادها، با اشاره به شیوع دیرهنگام موج پنجم کووید۱۹، اظهار داشت: پس از انتخابات پیش بینی بر این بود که شاهد پیک جدید کرونا باشیم ولی پس از مدتی، ویروس کرونا با قدرت سرایت بسیار بالایی شیوع یاقت و به احتمال زیاد اواخر مرداد ماه، شاهد حوادث ناگواری از همهگیری کرونا باشیم.
وی با اشاره به نقش اساسی و تاثیر گذار رعایت پروتکلهای بهداشتی افزود: اگر رعایت پروتکلهای بهداشتی مورد توجه قرار نگیرد تعداد بستری ها و مبتلایان در روزهای آینده افزایش خواهد یافت.
وی اطلاعرسانی و اعلام وضعیت هشدار در سطح شهر با راهاندازی کارناوال خودرویی توسط شبکه بهداشت و درمان و سایر نهادهای متولی را از یکی راههای ایجاد حساسیت برشمرد و گفت: همچنین ترغیب جامعه برای واکسیناسیون علیه این ویروس میتواند در کاهش آمار ابتلا و موارد ناشی از مرگ و میر اثر مهمی داشته باشد ولی آنچه که مهم است باید افراد واکیسنه شده هم با استفاده از ماسک و خودداری از حضور در تجمعات، پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میاندوآب با بیان اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی آحاد جامعه بهترین راه مقابله با کرونا است، اظهار داشت: در کنار این امر باید نظارتها در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشتی افزایش یابد و مدیران دستگاههای اجرایی نیز نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی در ادارهها حساسیت بیشتری به خرج دهند.
کمبود تخت در بیمارستان کرونایی میاندوآب وجود ندارد
اکبری همچنین با تاکید بر ازسرگیری دوباره بازدیدها توسط اعضای ستاد مقابله با کرونا از میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در این شهرستان گفت: بابت ظرفیت تختهای بیمارستانی در میاندوآب هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و رسانه ها و فعالان فضای مجازی باید اطلاعات کافی و دقیق اخبار را در این زمینه منتشر کنند.
وی با بیان اینکه هماکنون ۷۰ تخت خالی در بیمارستان کرونایی میاندوآب وجود دارد، افزود: نباید مردم را بیهوده نگران کنیم و البته در قبال آن باید حساسیتها نسبت به روند صعودی مبتلایان و فوتی های ناشی از کرونا افزایش داده شود.
اکبری افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال شهرستان در برابر کرونا واکسینه شدند و افراد باقیمانده در این گروه سنی به خاطر همین فضاسازی منفی از واکسیناسیون استقبال نمیکنند.
وی اضافه کرد: برخیها در هر مقطع زمانی نسبت به تهیه، خرید و ساخت واکسن کرونا بدون داشتن تخصص کافی و با هدف ناامید کردن مردم حرفهایی را به جامعه القا میکردند که همه آنها از روی دلسوزی نبوده، بلکه به منظور سیاهنمایی عملکرد وزارت بهداشت و به زیر سوال بردن نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
وی اضافه کرد: بنا به اظهار متخصصان همه با اطمینان خاطر از هر نوع واکسنی برای مقابله با کرونا می توانند استفاده کنند.
برگزاری همایش اسب سواری در میاندوآب ممنوع است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میاندوآب اظهار داشت: برخی خواستار برگزاری همایش اسب سواری برای چهاردهم مرداد ماه بودند که به علت شرایط کرونایی امکان برگزاری آن وجود ندارد، چرا که میادین دواب این شهرستان با کلی دغدغه و نگرانی فعال هستند و همچنین نیاز امروزی جامعه برگزاری همایش اسب سواری ۲ هزار نفری نبوده و برگزاری آن هم منطقی نیست.
وی گفت: در عزاداری ماه محرم نیز نباید دوگانگی سلامت و مذهب ایجاد شود و باید با شرط و شروط تعیین شده آیینهای عزاداری برگزار شود و سلامت مردم باید در وهله اول مورد توجه قرار گیرد.
در این جلسه دیگر اعضای جلسه نیز به تبیین نظرات خود در زمینه مقابله با کرونا پرداختند.
میاندوآب سومین شهرستان پرجمعیت آذربایجان غربی پس از ارومیه و خوی است.
نظر شما