به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، علی نیکزاد در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان نیر افزود: پیشبینی میشود این پروژه در ۲ ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
وی همچنین به به اتمام پروژه راه ارتباطی کریق به آرموداق و کورائیم به خلفلو اشاره کرد و گفت: برای اجرای این ۲ پروژه اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بر حضور سرمایهگذار بخش خصوصی در توسعه منطقه نمونه گردشگری بولاغلار و آبهای گرم معدنی تاکید کرد و افزود: ساماندهی رودخانه آغلاغان نیز در برنامه قرار دارد.
نیکزاد به اهمیت احداث شهرک دامپروری ، کمربندی شهر نیر، طرح هادی روستایی ، آب کشاروزی و آب شرب روستایی ، ساخت مدرسه در نیر اشاره کرده و برتحقق آنها تاکید کرد.
به گفته وی، ۴۴ مصوبه در جلسات اقتصاد مقاومتی شهرستان نیر بررسی شده است که اگر اجرایی شوند شاهد رونق و توسعه شهرستان نیر خواهیم بود.
شجاع اقبالی فرماندار شهرستان نیر هم به اهمیت تکمیل پروژه های مهم از جمله ایجاد زیرساختهای گردشگری، راه ، فاضلاب، کمربندی، روکش آسفالت داخل شهر، ایجاد شهرک دامپروری ، راه اندازی کارخانه تسنیم نوش، اجرای فاز دوم ناحیه صنعتی نیر، پروژه های آبرسانی و کشاورزی از جمله پایاب سدسرخاب و بوسجین اشاره کرده و براختصاص اعتبار مناسب و تکمیل آنها تاکید کرد.
حجت الاسلام نعمتمی امام جمعه نیر هم به قابلیتهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان نیر هم از لحاظ گردشگری و هم از لحاظ پرورش ماهیان آبزی میتواند به قطب استان تبدیل شود که این مهم نیاز به توجه جدی مسئولان دارد.
وی به اهمیت رفع مشکل حق آبه روستاهای پایین دست چشمه گرگر و نیز روستاهای پایین دست سد سرخاب تاکید و خواستار ایجاد فاز دوم ناحیه صنعتی نیر و شهرک دامپروی، تکمیل کمربندی شهر نیر، آسفالت داخل شهر و اسکان روسای ادارات در شهرستان شد.
شهرستان نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب غرب اردبیل واقع است.
نظر شما