به گزارش ایرنا، عباس گلرو روز شنبه همزمان با ۱۶ مرداد چهل و یکمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی افزود: در بحث تولید علم کشور جایگاه خوبی دارد، اما در بحث کیفیت تولید مراکز بزرگ علمی، پژوهشی و تحقیقاتی کشور باید بیشتر نقش آفرینی کنند، جهاددانشگاهی نیز نقش خود را در کیفی سازی تولیدات کشور ایفا کند تا در این بخش نیز ایران به استقلال و پیشرفت خوبی دست پیدا کند.
وی با بیان اینکه کار و فعالیت جهادی در هر عرصه ای به استقلال و خودباوری ختم می شود گفت: از آنجا که جهاددانشگاهی یک تنه تمام موانع تولید علم را کنار زده است، نماد عبور از موانع برای این نهاد علمی کاملاً به جا و درست است.
گلرو گفت: جهاددانشگاهی نشان داده است با کار و فعالیت جهادی، تولید علم در کشور دست یافتنی است و با همین روحیه، کشور را به استقلال علمی در برخی حوزه ها رسانده است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی بعد از انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر شعار استقلال و خودباوری در عرصه علم و فناوری شکل گرفت، بعد از انقلاب اسلامی با وجود مراکز مهم علمی، پژوهشی و تحقیقاتی مانند جهاددانشگاهی در عرصه علم و فناوری رشد یافت.
نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی افزود: با جهاد علمی که بعد از انقلاب آغاز شد، و به اعتراف بسیاری از مراکز علمی معتبر دنیا، ایران اسلامی در تولید علم در دنیا صاحب رتبه و جایگاه بالایی است و این نتیجه همان شعار استقلال، خودباوری و خود اتکایی است.
گلرو با بیان اینکه جهاددانشگاهی یکی از نشانه های نبوغ ایرانی در تولید علم در دنیا است، خاطرنشان کرد: نبوغ ایرانی در هر جا و هر جایگاهی که بوده خودش را نشان داده است و تمام دنیا پی به جایگاه نبوغ ایرانی در علم برده اند، در حالی که امروز در جایگاه علمی دنیا صاحب رتبه ۱۵ و در منطقه اول هستیم.
وی بیان کرد: ایران یک کشور تولید کننده است و این در شرایط تحریم به دست آمده است، تحریم ها باعث شده است که در برخی از جاها دچار آسیب جدی شویم، همانطور که در تولید علم رشد داشتیم در تولید فناوری رشد کندی داشتیم، مجموعه های موفقی مانند جهاددانشگاهی در دوران تحریم و عبور از این شرایط بسیار می توانند به کشور کمک کنند.
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ایران در تولید علم در منطقه سرآمد است و چیزی از کشورهای بزرگ دنیا کم ندارد، نقش جهاددانشگاهی در رسیدن به این جایگاه نیز، بسیار مهم و تأثیرگذار بوده است، در بحث سلول های بنیادین، رویان، که با همت و تلاش جهادگرانی چون مرحوم کاظمی آشتیانی به دست آمده است و به فرموده مقام معظم رهبری اهمیت آن، کمتر از دانش و علم سوخت هسته ای نیست.
نظر شما