علی اصغر ذاکران روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خیران در زمینه ساخت ۸۰ درصد مراکز آموزشی و فرهنگی با اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همکاری و مشارکت دارند.
وی بیان کرد: پیشرفت فیزیکی در هر پروژه متفاوت است که با اختصاص اعتبار دولتی و پرداخت سهم خیران، هر تعدادی از آنها در آغاز مهر افتتاح و مورد بهره برداری قرار میگیرد.
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اصفهان ادامه داد: هشت درصد از مدارس استان به صورت ۲ نوبته اداره میشود و ۳۱۰ باب نیز با قدمت بالای ۵۰ سال فرسوده است.
وی اضافه کرد: از میان ۳۱۰ باب مدرسه فرسوده استان اصفهان ۱۰۰ باب آن توسط کارشناسان به عنوان مدارس خطر آفرین شناخته شده و دستور تخلیه و تخریب آنها صادر شده است.
ذاکران با بیان اینکه به مشارکت مردم و خیران برای مدرسه سازی نیاز داریم، تصریحکرد: بر اساس قانونی ابلاغی از وزارت آموزش و پرورش مدارس روستایی با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دولت در تکمیل آن کمک خواهد کرد و میزان مشارکت مدارس در شهرها ۵۰ درصد نیکوکاران و ۵۰ درصد دولت است.
وی گفت: علاوه بر احداث کلاس در هر مدرسه ساخت محیطهای جنبی مثل نمازخانه، آزمایشگاه، کتابخانه و محیط های تفریحی و بازی دانش آموزان نیز پیش بینی شده است.
پنج هزار واحد آموزشی در استان اصفهان برای تحصیل دانش آموزان وجود دارد.
نظر شما