به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان، حجتالاسلام ولیالله روان، روز شنبه با اعلام این خبر افزود: این طرح یکی از کارویژههای سازمان اوقاف و امور خیریه است که با شعار "هر خانه، یک کارخانه" طرح توانمندسازی تولید را در جوار بقاع متبرکه دنبال میکند.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح، کارآفرینی برای افراد کم برخوردار در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: این طرح سال گذشته در ۲۲ امامزاده استان اجرایی شد.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه اصفهان افزود در راستای اجرای این طرح، کارگاههای تولید ماسک، مواد غذایی خانگی، قالی بافی، تجویز و مشاوره طب سنتی، فرآوری انار و میوه و درختکاری در جوار امامزادگان دایر می شود که اشتغالزایی مطلوبی را هم به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: با احتساب این کارگاهها، مجموع مراکز فعال طرح شمیم خدمت در استان به ۵۳ مرکز میرسد.
حجتالاسلام روان با بیان اینکه برای تسریع در اجرای این طرح رایزنیهایی با نهادهای مختلف دارای مجوز برای اشتغالزایی صورت گرفته است، گفت: در این راستا تسهیلاتی از سوی متولیان امامزادگان در اختیار متقاضیان کارآفرینی و تولید قرار داده میشود.
وی با بیان اینکه آموزش، اشتغالزایی و کمک به بازاریابی برای فروش تولیدات را در طرح "شمیم خدمت" در دستور کار داریم، اضافه کرد: برای برپایی بازارچهها نیز امکان استفاده از فضاهای امامزادگان در دستور کار ماست.
به گزارش ایرنا، در استان اصفهان ۷۱۸ امامزاده و ۱۵ هزار و ۲۰۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۶ مسجد، ۹۸۰ حسینه، حدود ۱۵۰ حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود ۴۵ هزار رقبه را شامل میشود.
نظر شما