به گزارش ایرنا مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان روز یکشنبه در این آیین گفت:با تامین اعتبار این طرح ۱۰ ایستگاه پمپاژ و ۱۳۴ کیلومتر شبکه فاضلاب در مدت سه سال در شهر آبادان اجرا می شود.
محمدرضا کرمینژاد اظهار داشت:در شهر آبادان تاکنون ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار صرف اجرای شبکه فاضلاب شده است که این طرح تاکنون با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۹ ایستگاه پمپاژ و ۷۲۶ کیلومتر شبکه فاضلاب در آبادان احداث شده است افزود: ۲۴ ایستگاه پمپاژ و ۳۹۵ کیلومتر شبکه فاضلاب دیگر باید در این شهر احداث شود.
کرمی نژاد در خصوص امضای تفاهم نامه در رابطه با تامین اعتبار بخش باقی مانده شبکه فاضلاب آبادان گفت: در نتیجه این تفاهم نامه پیشرفت فیزیکی شبکه فاضلاب آبادان از ۶۰ درصد به ۷۵ درصد و بهره مندی آن از ۷۵ به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: تصفیه خانه مدرن آبادان با ظرفیت ۷۵ هزار متر مکعب در شبانه روز با چهار تصفیه خانه دیگر در خرمشهر، شادگان، ماهشهر و بندرامام خمینی(ره) با ۴۶ میلیون یورو با پیشرفت ۸۲ درصد در حال اجرا است.
کرمی نژاد گفت: برای تکمیل شبکه فاضلاب در آبادان نیاز به هفت هزار میلیارد اعتبار است.
وی افزود: هشت پروژه ماده ۵۶ در شهرهای خرمشهر، شادگان، ماهشهر، بندر امام خمینی(ره)، مسجدسلیمان و دشتآزادگان وجود دارد که برای اجرای آنها ۲۱ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار تعریف و مصوب شده است.
یکی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: آبادان از نظر شبکه فاضلاب با مشکل جدی مواجه است و شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان برای رفع این مشکل باید اقدام اساسی کند.
جلیل مختار افزود: با توجه به اعتبار پیش بینی شده طبق تفاهم نامه منعقد شده باید پیمانکار قوی برای اجرای شبکه فاضلاب آبادان وارد عمل شود تا مشکلات و چالشهای پیش روی طرح در کوتاهترین زمان برطرف شوند.
وی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۴۲۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در آبادان وجود دارد که نیاز به اصلاح و تعمیر دارد و قرار است حدود ۱۲۰ کیلومتر از این شبکه اصلاح و تعویض شود.
مختار افزود: ۵۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب آبادان در سال جاری اختصاص یافته است که تاکنون حدود ۲۵۰ میلیارد ریال آن تامین شده است.
وی همچنین به اعتبار ۱۲هزار میلیارد ریالی اصلاح کل شبکه آب و فاضلاب آبادان اشاره کرد و گفت: تصفیه خانه فاضلاب آبادان به اعتباری بالغ بر ۲ میلیون یورو نیاز دارد.
به گزارش ایرنا معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان نیزدر این آیین گفت: پس از پایان جنگ تحمیلی با وجود اختصاص اعتبارهای مناسب مشکل آب و فاضلاب آبادان تاکنون برطرف نشده است.
سیدزینالعابدین موسوی افزود:در تامین آب آشامیدنی شهروندان آبادان مشکلات به خوبی مدیریت شد ولی در بخش فاضلاب با وجود زیرساختها فرسوده مشکل همچنان باقی است.
کل شبکه فاضلاب آبادان پیش از آغاز جنگ تحمیلی ۱۴۵کیلومتر شبکه شرکتی و ۱۴۵ کیلومتر شبکه شهری بود که از سال ۷۰ تا ۹۲ با اجرای پروژه های فاضلاب ۴۳۳ کیلومتر به شبکه فاضلاب آبادان اضافه شد.
نظر شما