ظرفیت تولید ۱۰۰ دستگاه دامپتراک در کارخانه هپکو اراک وجود دارد

اراک - ایرنا - قائم‌مقام مدیرعامل هپکو اراک گفت: ظرفیت تولید ۱۰۰ دستگاه دامپتراک( ویژه کار معادن) با ۵۰ درصد بومی‌سازی در این واحد صنعتی وجود دارد.

علیرضا میقانی عصر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: سالانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ دستگاه دامپتراک توسط تجار و بازرگانان به کشور وارد می‌شود در صورتی که امکان تولید این نوع محصول با کیفیت و قیمت مناسبت‌تر در شرکت هپکو اراک وجود دارد.
وی ادامه داد: در روزهای گذشته قرارداد تولید و فروش تعداد قابل توجهی دامپتراک مختلف ۴۰، ۷۰ و ۱۰۰ تن با چندین شرکت بهره‌بردار قطعی شده اما برخی از واردکنندگان که با این کار سود سرشار از واردات خود را در خطر می‌بینند تمام تلاش خود را به‌کار گرفتند تا ظرفیت و قابلیت‌های هپکو را زیر سوال ببرند تا قراردادهای مذکور را متوقف کنند اما این قراردادها قطعی شده و در فرآیند دریافت پیش پرداخت قرار دارند.
قائم‌مقام مدیرعامل شرکت هپکو اراک اظهار داشت: این واحد تولیدی در گذشته تجربه تولید بیل‌های مکانیکی سنگین تا ۲۰ تن را دارد اما اکنون توانمندی تولید این محصول از ۲۰ تا ۱۲۰ تن نیز وجود دارد و قراداد تولید چندین دستگاه از این محصول با شرکت‌های بهره‌بردار در سال جاری قطعی شده است.
میقانی بیان کرد: معادن زیر زمینی نیاز بسیاری به دامپتراک کوتاه دارد که تولید این محصول تاکنون در کشور سابقه نداشته است اما با اتکا به تولید بولدوزر کوتاه که در زمان جنگ تحمیلی در هپکو تولید می‌شد، تولید آن در هپکو آغاز شده است.
وی اضافه کرد: ساخت ۵۰ دستگاه گریدر برای سازمان راهداری‌های کشور نیز در هپکو اراک آغاز شده و قطعات مورد نیاز خارجی این محصول نیز تامین شده و در زمان مقرر تحویل بهره‌بردار می‌شود.
قائم‌مقام مدیر عامل شرکت هپکو گفت: انواع تراک معدنی، انواع بیل‌های زنجیری، انواع لودر، بلدوزر، غلطک خاک، غلطک آسفالت، غلطک اتو آسفالت، بیل لاستیکی، بکهولودر، لودر و گریدر از دیگر محصولاتی است که در سبد تولیدی این واحد تولیدی در سال ۱۴۰۰ قرار گرفته است.
میقانی با بیان اینکه فعالیت هپکو در ۲ بخش معدن و راهسازی تقسیم می‌شود، توضیح داد: با توجه به کاهش اعتبارات عمرانی کشور بیشتر گرایش کارخانه هپکو به سمت و سوی تولیدات محصولات معدنی هدایت شده و قراردادهای مختلفی نیز با واحدهای معدنی کشور منعقد شده است.
وی در خصوص کیفیت و قیمت‌گذاری محصولات کارخانه هپکو اراک نیز گفت: محصولات این شرکت تنها محصولاتی است که مجوز واردات دسته دوم آن آزاد است و تمامی ماشین‌آلات راهسازی و معادن وارداتی کشور دسته دوم هستند و طرفی تولیدات هپکو تا ۱۰ سال گارانتی تجهیزات و خدمات دارد، بنابراین در مجموع تولیدات هپکو هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ قیمت قابل رقابت با محصولات وارداتی است.
قائم مقام مدیرعامل کارخانه هپکو با بیان اینکه تکنولوزی و خط تولید هپکو به روز و پیشرفته است بیان کرد: در سال گذشته تعداد قابل توجهی شاسی بیل‌های هیدرولیکی از هپکو به شرکت لیپهر و ۷۰۰ وزنه تعادل لودرهای ال۹۰ و ال۱۲۰ به شرکت ولوو صادر شد که نشان از ظرفیت، دانش، فناوری و تکنولوژی بالای این واحد تولیدی دارد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین آلات راه سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.

هپکو ۲۵ نوع ماشین آلات راه‌سازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می‌کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید می‌شود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha