به گزارش ایرنا از شبکه سی ان ان؛ فائوچی در باره اجباری شدن تزریق واکسن برای آموزگاران گفت که شاید برخی از این درخواست ناراحت شوند، اما به نظر من این امر باید اجباری شود.
وی افزود: ما در وضع بحرانی و حساسی قرار داریم، تاکنون بیش از ۶۱۵ هزار قربانی داده ایم و دوباره شاهد اوج گیری گسترده همه گیری هم زمان با نزدیک شدن به فصل پائیز و بازگشایی مراکز آموزشی هستیم که بسیار جدی است. امیدوارم که شهروندان اهمیت دریافت واکسن را درک کنند.
به گفته فائوچی؛ هر چند قرار نیست دولت مرکزی (فدرال) این اجبار را تصویب و اجرا کند، اما هنگامی که در باره مقررات اجبار واکسیناسیون در سطح محلی و ایالتی مانند مدارس، آموزگاران، دانشگاه ها و دانشکده ها سخن می گوئیم، من درک می کنم که شهروندان باید از آزادی های فردی برخوردار باشند و نباید به کاری وادار شوند، اما اکنون در چنان وضع وشرایط بحرانی و وخیمی قرار داریم که باید مقررات واکسیناسیون اجباری وضع و اجرا شود.
وی افزود: مقررات اجباری ممکن است کاملا از ناحیه فرمانداران ایالت ها باشد و هنگامی که واکسن ها مورد تائید کامل سازمان غذا و داروی ایالات متحده قرار گیرد، نهادهای محلی و ایالتی نگران شکایت شهروندان نخواهند بود و می توانند بگویند اگر کسی می خواهد به دانشگاه یا کالج برود و یا در سازمان ما کار کند، باید واکسن دریافت کرده باشد.
هم زمان با بیماری و بستری شدن شمار بیشتری از دانش آموزان و کودکان آمریکا به علت ابتلا به بیماری کووید - ۱۹، مارک کلین پزشک ارشد بیمارستان کودکان نیواورلئان در ایالت لوئیزیانا، در باره بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی، بدون اجباری شدن پوشش ماسک هشدار داد.
روزنامه «یو.اس.ای تودی» نوشت: با همه گیری گسترده سویه دلتای کرونا در آمریکا، موج بزرگی از بستری کودکان، بیمارستان های آمریکا را فراگرفته؛ این درحالی است که مدارس این کشور در آستانه بازگشایی قرار دارند و دستورالعمل های ضد و نقیضی نیز در باره پوشیدن ماسک در ایالت های مختلف صادر می شود.
یو.اس.ای تودی در ادامه نوشت: باتوجه به ابتلای کودکان به ویروس کرونا با شیوع ویروس سویه دلتا برخی از مدارس در آمریکا به دانش آموزان برای استفاه از ماسک در سر کلاس ها به خود آنها اختیار داده اند، اما برخی دیگر از مدارس پس از بازگشایی با توجه به شرایط همه گیری بلافاصله ناگزیر به تعطیل کردن کلاس های درس شدند.
شبکه خبری سی ان ان نیز دراین باره گزارش داد: بطور میانگین طی یک هفته گذشته روزانه ۳۲ هزار و ۲۷۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در آمریکا گزارش شده که جهش ۶۶ درصدی مبتلایان به این ویروس را نسبت به هفته های پیش از آن نشان می دهد که از این تعداد نیز روزانه ۲۵۸ فرد مبتلا به کووید-۱۹ جان باخته است که این آمار هم ۱۳ درصد افزایش در آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا نسبت به هفته گذشته نشان می دهد.
سی ان ان درادامه گزارش داد: بنابر آمار اداره خدمات انسانی و بهداشت آمریکا تاکنون ۲۴ هزار و ۹۲۳ نفر به علت ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان های آمریکا بستری شده اند که این آمار نیز در مقایسه با هفته های قبل افزایش ۲۶ درصدی داشته است.
هم اکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان بنابر اطلاعات تارنمای «وردمترز دات اینفو» (worldometers.info) از مرز ۲۰۴میلیون نفر گذشت که از این تعداد بیش از چهار میلیون و ۳۰۰هزار نفر جان باخته اند. آمریکا با بیش از ۳۶ میلیون و ۷۰۰هزار فرد مبتلا به کرونا و ۶۳۳هزار جان باخته همچنان کانون شماره یک این همه گیری در جهان به شمار می رود.