مسعود یگانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ۱۰۰ بیمار در بیمارستان امام خمینی (ره) خلخال تحت درمان هستند و بیش از ۲۰۰ بیمار کووید ۱۹ نیز در منازل تحت قرنطینه خانگی قرار دارند.
او افزود: اختصاص بیشتر بخشهای بیمارستان امام خمینی خلخال به بستری و درمان بیماران کرونایی ارائه خدمات درمانی به سایر بیماران را تحت شعاع قرار داده و امکانات و نیروی انسانی لازم هم برای راهاندازی بیمارستان صحرایی وجود ندارد.
وی تنها راهکار برای کاهش وردی بیمارستان و مقابله با رسیدن به بحران و فاجعه انسانی کرونا را رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی آحاد مختلف مردم و کمک به کادر درمانی این شهرستان ذکر کرد.
یگانه گفت: عادیانگاری در جامعه اصلیترین مساله در خصوص شیوع مجدد ویروس کرونا و گرفتاری خانوادهها در خلخال است و اکنون بیمارستان امام خمینی (ره) در بالاترین ظرفیت اقدام به پذیرش بیماران کرونا کرده ولی حجم مراجعات بیماران کرونایی باعث تکمیل تختهای بیمارستانی شده و ارائه خدمات بستری و درمان به بیماران جدید و بیش از ظرفیت سه برابری بیمارستان خلخال وجود ندارد.
او از تعطیلی و پلمب ۲۴ واحد صنفی متخلف و بیتوجه به موارد بهداشتی پیشگیرانه از کرونا در بازار خبرداد و گفت: در صورت مشاهده تکرار تخلف واحدهای صنفی پلمب شده اقدام متصدیان این واحدها به عنوان تشدید تهدید علیه بهداشت و سلامت عمومی محسوب و آنها به محاکم قضایی معرفی خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه هرگونه تخلف و عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی، سلامتی مردم را به خطر میاندازد، افزود: تذکرات لازم به اصناف و بازاریان از سوی بازرسان و گشتهای تلفیقی داده شده است.
یگانه گفت: نتیجه بازرسی بازار خلخال از سوی تیمهای گشت مشترک اعضای قرارگاه زیستی این شهرستان کاهش موارد رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا در بین اصناف ، مشتریان و مردم است.
یگانه اظهارکرد: در روزهای اخیر کمبود سرم در منطقه مشاهده شده و معاونت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مکلف است در سریعترین زمان اقلام دارویی و سرم را در اختیار داروخانهها برای حل مشکلات درمانی مردم قرار دهد.
وی با اشاره به کندی تزریق واکسن در روزهای گذشته در خلخال افزود: سهمیه لازم واکسن کرونا از امروز در اختیار دانشکده علوم پزشکی قرار گرفته و تزریق واکسن کرونا با اولویت دز دوم در مراکز تجمیعی ادامه خواهد یافت.
خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.
نظر شما