سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

تهران- ایرنا- «عیسی زارع پور» به عنوان گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهوری برای وزارت ارتباطات به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است. پیش از زارع پور، ۱۱ تن از مدیران ارشد سیاسی و اجرایی کشور در جایگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با نام پیشین وزارت پست و تلگراف و تلفن عهده‌دار مسئولیت بودند.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که پیش از این با عناوینی چون وزارت پست و وزارت پست و تلگراف و تلفن نیز نام برده می شد یکی از ۱۹ وزارتخانه دولت و مسئول برنامه‌ریزی، پشتیبانی و توسعه زیرساختار و توانایی‌های ملی مخابراتی و اطلاعاتی ایران است.  

سازمان فناوری اطلاعات ایران، شرکت مخابرات ایران، شرکت پست ایران، پژوهشکده فضای مجازی، شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، دانشکده علمی-کاربردی، مخابرات، پژوهشگاه فضایی ایران و شرکت خدمات هواپیمایی پیام از جمله مهمترین سازمان هایی به شمار می آیند که از نظر چارت سازمانی جزو زیر مجموعه های این وزارتخانه طبقه بندی شدند.

بر اساس آنچه در سایت رسمی این وزارتخانه آمده، مهمترین اهداف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و حفاظت از حقوق رادیویی کشور در سطح منطقه و بین الملل و تمرکز امور سیاستگذاری، تدوین ضوابط و استانداردها و نظارت بر حسن اجرای آنها در بخش های مختلف ارتباطات پستی و مخابراتی و فناوری اطلاعات نظیر خدمات جدید و متعارف پستی، مخابراتی، فناوری اطلاعات، ارتباطات فضایی، ارتباطات رادیویی، انتقال داده ها، انتقال صدا و تصویر، سنجش از دور، ارتباطات رایانه ای و ایجاد بستر مناسب برای ارتباطات و آمایش و پردازش اطلاعات و روش های دورسنجی و پشتیبانی آنها و همچنین سیاستگذاری در زمینه توسعه امکانات و خدمات ارتباطی مذکور، هماهنگ با آخرین پیشرفتهای علمی، تجربی و فناوری اطلاعات در جهان مشخص شده است.

در بیستم فروردین ماه ۱۳۸۲، با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تغییر نام یافت.  بر اساس این ماده‌ مصوب و با توجه به تغییر نام این وزارت‌خانه، کلیه‌ی وظایف، اختیارات و مسوولیت‌های وزیر وزارت پست و تلگراف و تلفن به وزیر وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات تفویض گردید.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟
تصویری از وزاری ارتباطات که محمدجواد آذری جهرمی
شهریورماه ۱۳۹۶ در اینستاگرام خود منتشر کرد.

در ادامه، شرحی کوتاه درباره وزیر پیشنهادی کابینه سیزدهم و وزیران پست و تلگراف و تلفن و ارتباطات و فناوری اطلاعات که از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون عهده دار مقام وزارت بوده‌اند، ارائه شده است:

عیسی زارع‌پور : وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم

«عیسی زارع‌پور» که پیش تر در قوه قضاییه با سیدابراهیم رئیسی در جایگاه معاون دستگاه قضا همکاری داشته، به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم به مجلس معرفی شده است. وی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم‌افزار را در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و دکتری علوم و مهندسی کامپیوتر خود را از دانشگاه نیوساوث ولز استرالیا دریافت کرده است. ضمن اینکه وی دارای مدرک پسا دکتری از دانشگاه‌های نیوساوت ولز استرالیا و صنعتی شریف است. وزیر پیشنهادی ارتباطات از سال ۱۳۹۶ عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران است.

از جمله سوابق اجرایی عیسی زارع‌پور می‌توان به بنیان‌گذاری و ریاست مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال‌های ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۰ به عنوان اولین نهاد حاکمیتی فعال و سیاست‌گذار در حوزه فضای مجازی اشاره کرد. وی اسفند ۹۸ جانشین حمید شهریاری در سمت رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه شد.

عیسی زارع‌پور در قوه‌ قضاییه تلاش کرد تا با توجه سند هوشمندسازی دستگاه قضا که از سوی رئیس قوه بر آن تاکید شده بود، هوشمندسازی خدمات را در دستور کار خود قرار دهد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 محمدجواد آذری جهرمی (۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰)

محمدجواد آذری جهرمی از جوان‌ترین وزاری جمهوری اسلامی به حساب می آید که در دولت دوم حسن روحانی به جایگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رسید. محمدجواد آذری جهرمی در ۲۵ شهریور ۱۳۶۰ در جهرم استان فارس به دنیا آمد. وی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق گرایش قدرت از دانشگاه صنعت آب و برق است.

وی نخستین وزیر جمهوری اسلامی ایران است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ متولد شده‌است. او از سال ۱۳۸۴ وقتی تنها ۲۴ سال داشت به عنوان کارشناس فنی وزارت اطلاعات در دوران تصدی غلامحسین محسنی اژه ای در  این وزارتخانه کارش را شروع کرد و تا سال ۸۸ در این حوزه فعال بود.  از سال ۸۸ وقتی ۲۸ ساله شد به عنوان مدیرکل امنیت سیستم‌های ارتباطی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات وارد دوران مدیریتی شد و تا سال ۹۳ در این وزارت فعالیت می‌کرد. او در سال آخر فعالیت دولت یازدهم، برای مدت کمتر از یک سال، از ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۶ به عنوان معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات (محمود واعظی) و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت فعالیت داشت.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 محمود واعظی (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶)

محمود واعظی از جمله نزدیکان و مشاوران حسن روحانی در دولت یازدهم و دوازدهم بود که در دولت اول روحانی جایگاه وزیر ارتباطات و فناوری  و در دولت دوم منصب رییس دفتر ریاست جمهوری را عهده دار شد. واعظی دانش‌آموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا و کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه ایالتی سن‌خوزه است. او کار سیاسی خود را از سال ۱۳۵۸ در جایگاه مدیر عامل اجرایی شرکت مخابرات ایران آغاز کرد.

محمود واعظی در ۱ خرداد ۱۳۳۱ در خیابان خراسان در جنوب تهران زاده شد. دوران ابتدایی خود را در دبستان اسلامی در محله صادقیه سپری کرد و در سال ۱۳۴۹ دوره دبیرستان را با اخذ دیپلم ریاضی، در مدارس میرداماد و مروی، پشت سر گذاشت. محمود واعظی در سال ۱۳۶۵ به وزارت امور خارجه رفت و تا سال ۱۳۶۸ در جایگاه مشاور اقتصاد خارجی وزیر امور خارجه (علی‌اکبر ولایتی) کار کرد. در دولت مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ عهده‌دار معاونت سیاسی اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه بود. پس از روی کار آمدن سید محمد خاتمی برای یک دوره ۲ ساله، از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ معاونت اقتصادی وزیر امور خارجه را برعهده داشت. واعظی بین سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۲ در جایگاه معاون پژوهش‌های سیاست خارجی مرکز تحقیقات استراتژیک در مجمع تشخیص مصلحت نظام کار می‌کرد.

با آغاز به کار محمود احمدی‌نژاد تیم سیاست خارجی اکبر هاشمی رفسنجانی به مرکز تحقیقات استراتژیک رفتند که در آن هنگام حسن روحانی ریاست آنرا بر عهده داشت. پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم، وی محمود واعظی را به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 محمدحسن نامی (۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲)

محمدحسن نامی پس از برکناری رضا تقی‌پور در آذرماه سال ۱۳۹۱ و سرپرستی علی نیکزاد وزیر راه و شهرسازی بر این وزارتخانه، از سوی محمود احمدی‌نژاد در بهمن‌ماه ۱۳۹۱ به عنوان سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات منصوب شد.  نامی در سال ۱۳۳۲ در شهرستان دلیجان در خانواده ای مذهبی متولد شد. پس از اتمام تحصیلات متوسطه در رشته مدیریت نظامی در سال ۱۳۵۳ از دانشگاه افسری امام علی فارغ التحصیل شد و سپس در سال ۱۳۷۸ مدرک فوق لیسانس را در رشته مدیریت دفاعی از دانشگاه دافوس اخذ کرد.

محمدحسن نامی دارای سه مدرک دکتری شامل مدیریت کشورداری از دانشگاه کیم ایل سونگ کره شمالی در سال ۱۳۸۴، دکتری مدیریت استراتژیک (عالی دفاع) از دانشگاه عالی دفاع ملی در سال ۱۳۸۸، دکتری جغرافیای سیاسی از دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد در سال ۱۳۹۱ است. نامی که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری هم ثبت نام کرده بود، علاوه بر فعالیت های نظامی، مذهبی و انقلابی از فرماندهان و جانبازان دوران دفاع مقدس بوده است.

وی در سطوح مختلف به ارائه خدمت به نظام جمهوری اسلامی پرداخت که از جمله می توان به فرمانده یگان‌های مختلف عملیاتی در هشت سال دفاع مقدس، رئیس اداره دوم ستاد مشترک ارتش ج. ا. ایران، وابسته نظامی جمهوری اسلامی ایران در کشور کره، معاون ستاد مشترک ارتش ج. ا. ایران، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بهمن ۱۳۹۱ تا مرداد ۱۳۹۲ اشاره کرد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 رضا تقی پور انوری (۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱)

رضا تقی پور انوری دومین وزیر ارتباطات کابینه محمود احمدی نژاد محسوب می شود که در فاصله سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱ مسئولیت این وزارتخانه را برعهده داشت و پس از آن نیز تا پایان کار دولت دهم مشاور رئیس‌جمهور در امور ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.

تقی پور در سال ۱۳۳۶ در شهر مراغه و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد وی تحصیلات متوسطه را در رشته ریاضی فیزیک در سال ۱۳۵۴ به اتمام رسانده و در همان سال در رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی پذیرفته و با توجه به شروع انقلاب فرهنگی، در سال ۱۳۶۴ موفق به اخذ مدرک کارشناسی شد. سپس در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه علم وصنعت ایران مشغول به تحصیل و در سال ۱۳۷۹ در این رشته فارغ التحصیل شد.

علاقه وی به تحصیل موجب شد تا علاوه بر تحصیلات تکمیلی قبلی بار دیگر در مقطع کارشناسی ارشد رشته تحقیقات مدیریت دانشگاه بوردو فرانسه مشغول به تحصیل شده و در سال ۱۳۸۶ موفق به اخذ مدرک مربوطه شد و پس از آن در مقطع دکتری در همان دانشگاه در رشته علوم پیشرفت مدیریت فارغ التحصیل شد.

وی در سطوح مختلف به ارائه خدمات به نظام جمهوری اسلامی پرداخت که از جمله می توان به مدیرعامل صنای الکترونیک شیراز، مدیرعامل صنایع مخابرات ایران، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فضایی کشور اشاره کرد. تقی پور از آغاز دولت دهم تا آذر ماه ۹۱ به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مشغول انجام وظیفه بود.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 محمد سلیمانی (۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸)

 محمد سلیمانی نماینده مردم تهران در دوره نهم مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کابینهٔ اول محمود احمدی‌نژاد به مدت ۴ سال بوده است. وی هم‌اکنون استاد مهندسی برق (گرایش مخابرات)  دانشگاه علم و صنعت ایران است.  

سلیمانی متولد ‪ ۱۳۳۳‬از استان فارس، درسال ‪ ۱۳۶۱‬مدرک دکترای تحصیلی خود را ازدانشگاه پیرووماری کوری پاریس دررشته مخابرات و با گرایش الکترونیک فرکانس بالا دریافت کرد. وی پس ازبازگشت به کشور سمت‌های اجرایی و پژوهشی متعددی را داشته که ازجمله آنها دربخش اجرایی معاون دانشجویی وزارت فرهنگ وآموزش عالی (علوم، تحقیقات وفناوری کنونی)، ریاست سازمان پژوهش های علمی وصنعتی (پس از یک دوره معاونت پژوهشی همان سازمان)، ریاست دانشگاه علم وصنعت، ریاست مرکز تحقیقات عالی الکترونیک (درصنایع‌الکترونیک ایران) و مدیر صنعت سامانه‌های فضایی صنایع مخابرات ایران، قابل ذکر است.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

 سیداحمد معتمدی(۱۳۷۹ تا ۱۳۸۴)

سیداحمد معتمدی ششمین وزیر پست و تلگراف و تلفن در نظام جمهوری اسلامی است که از اواخر دولت سید محمد خاتمی تا انتهای دولت اصلاحات عهده دار وزارت پست و تلگراف بود.  معتمدی در سال ۱۳۳۲ در تهران به دنیا آمد. در سال ۱۳۵۷ از دانشگاه صنعتی امیر کبیر در رشته الکترونیک فارغ التحصیل شد.

او به عنوان دانشجوی ممتاز با بورس تحصیلی عازم فرانسه شد ومدارک فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته الکترونیک دیجیتال و سیستم انفور ماتیک از دانشگاه پیر و ماری کوری فرانسه اخذ کرد.

معتمدی در سال های تحصیل در فرانسه عضو اتحادیه انجمن های اسلامی اروپا واز مؤسسان انجمن اسلامی پاریس بود. از جمله سوابق اجرائی  معتمدی می توان به معاونت فن آوری وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و ریاست سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از سال ۱۳۶۵ اشاره کرد. وی  همچنین معاون پژوهشی وزارت علوم و دبیر شورای پژوهش های علمی کشور از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۲  و از سال ۱۳۶۲ تا کنون عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر بوده است. در سال ۱۳۷۶ با حکم محمدرضا عارف کمیته خود کفایی مخابرات متشکل از چند تن از معاونان و مدیران وزارت پست و تلگراف و تلفن مخابرات و به صورت مشترک با سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تشکیل شد که مدیریت این کمیته به معتمدی واگذار شد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

محمدرضا عارف(۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹)

محمدرضا عارف از جمله مدیران علمی و اجرایی کشور به حساب می آید که سابقه زیادی در انجام امور پژوهشی و علمی و فعالیت در وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت علوم، پست و تلگراف  وهمچنین مدیریت دانشگاه تهران و نمایندگی مجلس شورای اسلامی دارد. محمد رضا عارف در سال ۱۳۳۰ در خانواده ای مذهبی در یزد به دنیا آمد و در فرهنگ دینی این شهر مذهبی پرورش یافت.

پس از کسب رتبه اول ریاضی کشور در سال ۱۳۴۸ با اخذ دیپلم ریاضی در سال ۴۹ وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران و در سال ۱۳۵۴ با رتبه اول فارغ التحصیل شد. در دوران تحصیل در دبیرستان و دانشگاه درکنار نیرو های مسلمان و انقلابی ضمن فعالیت و مبارزات سیاسی ـ مذهبی به تبلیغ اندیشه امام خمینی (ره) و توزیع رساله معظم له پرداخت. در سال ۱۳۵۲ توسط کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک دستگیر شد. وی با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای ادامه تحصیل عازم آمریکا شد و در سال ۱۳۵۵ مدرک فوق لیسانس مخابرات در سال ۱۳۵۹ مدرک دکترای برق را از دانشگاه استانفورد دریافت داشت. عارف پس از پیروزی انقلاب اسلامی سمت های مختلفی را در شرکت مخابرات، وزارت فرهنگ وآموزش عالی و دانشگاه تهران عهده دار شد و از شهریور ۱۳۷۶ تا خرداد ۱۳۷۹ به عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن انجام وظیفه کرد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

سیدمحمد غرضی(۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶)

سیدمحمد غرضی از مدیران اجرایی باسابقه نظام جمهموری اسلامی به حساب می آید که از ابتدای انقلاب در جایگاه های مختلف اجرایی از جمله استانداری کردستان و خوزستان مشغول خدمت شد. غرضی در دولت میرحسین موسوی در نخستین تجربه وزارتش به مسئولیت وزارت نفت رسید و پس از آن از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ وزیر پست و تلگراف و تلفن شد.

سیدمحمد غرضی در سال ۱۳۲۰ در اصفهان متولد و بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۰ وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران شد و موفق به دریافت درجه فوق لیسانس در رشته الکترونیک گردید. وی در سال های ۱۳۴۶ و ۱۳۴۷ برای گذراندن دوره های تخصصی انتقال و توزیع نیروی برق عازم فرانسه شد.

سیدمحمد غرضی در سال ۱۳۵۰ به دلیل مخالفت با برنامه های رژیم سابق به زندان افتاد و از سال ۱۳۵۳ زندگی سیاسی خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۵ برای ادامه مبارزات به خارج از کشور رفت و مدتی را در نجف اشرف به مبارزه ادامه داد و از آن پس تا هجرت امام به پاریس و بازگشت ایشان به ایران همراه امام بود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی سمت های مختلف در سپاه پاسداران، استانداری کردستان و استانداری خوزستان عهده دار گردید و در سال ۱۳۶۰ به عنوان وزیر نفت انتخاب و از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۷۶ به عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن در دولت مشغول به خدمت بود.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

سیدمرتضی نبوی (۱۳۶۰ تا ۱۳۶۴)

سیدمرتضی نبوی از جمله چهره های سرشناس سیاسی و اجرایی منتسب به اصولگرایان و سومین وزیر پست، تلگراف و تلفن  ایران در دولت اول میرحسین موسوی بود. او در سال ۱۳۲۶ در قزوین متولد شد. بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی در این شهر در سال ۱۳۴۵ به دانشگاه فنی دانشگاه تهران راه یافت و موفق به اخذ درجه فوق لیسانس در رشته برق و الکترونیک شد. وی در دوران دانشگاه ضمن آشنایی با گروه های اسلامی به فعالیت سیاسی پرداخت و در همین ارتباط در سال ۱۳۵۲ دستگیر و به مدت دو سال زندانی شد. وی بعد از فعالیت های مختلف در سال ۱۳۵۹ به سمت معاونت مالی، اداری شرکت مخابرات و سپس به وزارت پست و تلگراف و تلفن منصوب شد.

از دیگر مناصب اجرایی و مدیریتی نبوی میتوان به مدیرمسئول پیشین روزنامه رسالت، عضو پیشین شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای عالی حل اختلاف بین قوا، رئیس مرکز پژوهشی مطالعات راهبردی توسعه، مدیر مسئول فصلنامه راهبرد توسعه اشاره کرد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

سیدمحمود قندی( ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۰)

شهید سیدمحمود قندی دومین وزیر پست و تلگراف و تلفن جمهوری اسلامی در کابینه‌های شورای انقلاب و محمدعلی رجایی از آبان ۵۸ تا ۷ تیر سال ۱۳۶۰ بود.  وی در سال ۱۳۲۳ در خانواده ای مذهبی در تهران متولد شد. در سال ۱۳۴۱ تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دبستان محمدی و دبیرستان علوی با موفقیت به پایان رساند.

وی سپس دوره مهندسی مکانیک را در سال ۱۳۴۵ در دانشگاه تهران به پایان رساند. شهید قندی برای ادامه تحصیلات عازم آمریکا شد و در سال ۱۳۵۰ درجه دکترای خود را با بالاترین نمره دانشگاهی (۹۴/۳) در رشته مهندسی برق و الکترونیک دریافت و پس از مراجعت به ایران مشغول تدریس در دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشکده مخابرات شد.

در زمان اوجگیری انقلاب اسلامی، شهید قندی به همراه ۲ تن از دوستانش به دلیل فعالیت های سیاسی علیه رژیم طاغوت به زندان افتاد. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به سمت ریاست دانشکده مخابرات و سپس از طرف شورای انقلاب به وزارت پست و تلگراف و تلفن منصوب شد. شهید قندی در تاریخ هفتم تیر ۱۳۶۰ با انفجار بمب توسط منافقین در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به همراه ۷۲ تن دیگر از یاران حضرت امام (ره) به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

محمدحسین اسلامی (در دولت موقت)

محمدحسین اسلامی در واقع نخستین وزیر پست و تلگراف و تلفن نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود که در سال ۱۳۱۲ در تهران متولد شد و بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی از سال ۱۳۳۰ تا ۱۳۳۱ دوره مدرسه پست در آموزشگاه اختصاصی وزارت پست و تلگراف و تلفن را گذراند و سپس از دبیرستان دارالفنون تهران در رشته ریاضی در مقطع دیپلم فارغ التحصیل شد.

وی در اواخر سال ۱۳۳۵ برای ادامه تحصیلات در رشته الکترونیک و مخابرات به کشور آلمان غربی عزیمت کرد و در سال ۱۳۴۳ به میهن بازگشت و طبق تعهدات قبلی در وزارت پست و تلگراف و تلفن مشغول خدمت شد. اسلامی علاوه بر تحصیل در دانشکده های مخابرات و پلی تکنیک تألیفات و مقالاتی نیز در زمینه مسائل فنی و مخابراتی دارد.

سیم ارتباطات دولت سیزدهم را چه کسی وصل می‌کند؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha