برزگر: یزدانی برای انتقام باید به نروژ برود

تهران - ایرنا - سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: به عنوان کسی که سال‌ها در این رشته فعالیت دارم نسبت به کشتی تعصب دارم و به همین دلیل از باخت «حسن یزدانی» مقابل «دیوید تیلور» ناراحت شدم. نماینده کشورمان برای انتقام حتما باید در پیکارهای جهانی نروژ شرکت کند.

«منصور برزگر» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به نظر من برای پیکارهای کشتی آزاد بزرگسالان جهان باید تیمی جوان را روانه مسابقات کنند. از سوی دیگر شنیده‌ام که «دیوید تیلور» آمریکایی قصد حضور در این رقابت‌ها را دارد و به نظرم باید «حسن یزدانی» را با انگیزه مضاعف اعزام کنیم و کشتی انتقامی با او بگیرد و به او بگویند که سه شکست قبلی مقابل او بیخود بود و نباید زیاد به آن اهمیت بدهد.

دارنده مدال طلای رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی سال ۱۹۷۳ جهان در تهران همچنین گفت:  از شکست یزدانی مقابل این حریف آمریکایی خیلی ناراحت شدم چرا که برای سومین مرتبه بود این اتفاق رخ می‌داد و اگر موفق به شکست او می‌شد، انتقامی می‌شد. کشتی‌گیران ایرانی باید تهاجمی و رو به جلو مبارز کنند. همه روی کشتی تعصب داریم. اگر فوتبال ما متحمل شکست شود شاید آنقدر که کشتی شکست بخورد ناراحت نمی‌شوم چرا که کشتی برای جغرافیای ایران است. جمهوری آذربایجان، گرجستان، داغستان، ازبکستان و قزاقستان به نوعی جغرافیای ایران هستند.

وی با اشاره به پیروزی شاگردانش مقابل بسیاری از بزرگان کشتی دنیا یادآور شد: «کنی ماندی» آمریکایی توسط امیر خادم شکست خورد و کورتانیدزه گرجستانی که موفق به شکست علیرضا حیدری شده بود در المپیک آتن مقابل او تن به شکست داد. من هیچگاه فکر نمی‌کردم که کشتی‌گیرم روی تشک می‌رود بلکه خودم را روی تشک می‌دیدم. 

دارنده مدال نقره وزن ۷۴ کیلوگرم بازی‌های المپیک ۱۹۷۶ مونترال کانادا ادامه داد: البته قصد ندارم در رابطه با کشتی یزدانی صحبت کنم اما چیزی که باعث تاسفم شد این بود که چرا او هیچگاه سعی نکرد به پشت حریف خود برود و توانایی این کار را هم داشت اما انجام نداد. هیچ مربی نیز دوست ندارد که شاگردش مبارزه را ببازد چرا که آبروی خودش و از همه مهمتر آبروی کشور در میان است. اکنون ۲ ماه تا پیکارهای جهانی نروژ فرصت داریم و در این مدت نباید اجازه بدهند یزدانی حتی آب خنک بخورد و تمریناتش را به سرعت باید آغاز کند و مبارزه انتقامی برابر حریفش داشته باشد.

برزگر که سابقه حضور در ۵ دوره بازی‌های المپیک را به عنوان مربی و سرمربی دارد ادامه داد: باقی نفرات اعزامی به نروژ را هم باید جدا کنند که چه کسی به درد بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌خورد و روی آنان باید از الان کار کنند و هیچ اشکالی ندارد که جوانان را با خود ببریم.

وی همچنین با اشاره به نتایج درخشان امیرحسین زارع و کسب مدال برنز المپیک در وزن ۱۲۵ کیلوگرم گفت: متاسفانه من نباید بگویم که او در خیمه ضعیف است. در سنگین وزن خیمه زدن از یک برادر خوب هم برای کشتی‌گیران واجب‌تر است و جای بحث دارد که او در این شیوه کشتی ضعف داشت. اکنون که قصد دارند تیم ملی را راهی پیکارهای جهانی بزرگسالان کنند به فکر برد و باخت نباشند و نفراتی را راهی کنند که به درد بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌خورند. اگر المپیکی فکر کنیم، المپیکی می‌شویم.

عضو اسبق شورای فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد همچنین در رابطه با تغییر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نیز گفت: همیشه به دنبال انتقاد هستیم و برای زحماتی که کشیده شده ارزشی قائل نیستیم. بالاخره گروهی مسوولیت فنی تیم ملی را برعهده داشتند و دارای نقطه قوت و ضعف بودند و اگر گروهی دیگر سکاندار کشتی شوند نیز بدون اشکال نخواهند بود؛ سال‌های بعد از المپیک همیشه به همین صورت بوده، چه سال‌هایی که با طلا برمی‌گشتیم و چه سال‌هایی که بدون طلا از المپیک باز می‌گشتیم. اگر قرار است کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد تغییر کند باید تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس برنامه داشته باشند.

وی اظهار داشت: برهمین اساس رییس فدراسیون‌ نیز باید در بازه زمانی المپیک تا المپیک تغییر کند و مجمع انتخاباتی فدراسیون باید بعد از المپیک باشد تا بتوانند برنامه ۴ ساله برای المپیک داشته باشند.

این کارشناس برجسته کشتی کشورمان با بیان اینکه ورزش کشورمان از بن خراب است گفت: برخی کشورهایی که در ورزش قدرتمند هستند در سایر بخش‌ها مانند اقتصاد، سیاست، بهداشت و تغذیه مردم نیز شرایط خوبی دارند؛ آیا ما نیز چنین شرایطی داریم. حدود ۲ سال پیش بود که رسول خادم استعفا کرد، چرا باید در نیمه راه استعفا بدهد و نباید می‌گذاشتند این کار انجام بدهد و اینکه وزارت ورزش از رییس فدراسیون خوشش نمی‌آید و عوض می‌کنند این کار درستی نیست. کدام ورزشکار نامدار و اسمی را سراغ دارید که در وزارت ورزش و جوانان باشد. انتقاد من به سیستم ورزش کشور است.

وی ادامه داد: علیرضا دبیر هم در دورانی روی کار آمد که به کرونا برخورد کرد و نتوانست خودش را نشان دهد و برنامه‌های خود را اجرا کند؛ الان اگر انتقاد کنیم، این دیگر نامردی است. دبیر اکنون مهره‌هایش را شناخته و باید به او تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ فرصت داده شود و بعد از آن مجمع انتخاباتی فدراسیون برگزار شود. کشتی با کسب یک طلا، یک نقره و ۲ برنز بهترین عملکرد را در بین رشته‌های ورزشی در المپیک توکیو داشت و از این رشته باید بیش از گذشته حمایت شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha