۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۴:۰۶
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84437246
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پیشرفت مذاکرات دولت و مخالفان ونزوئلا؛ شرط غرب برای برداشتن تحریمها

نیویورک – ایرنا – آمریکا ، کانادا و اتحادیه اروپا با استقبال از آغاز مذاکرات میان دولت و مخالفان ونزوئلا در مکزیکوسیتی، برداشتن تحریم ها علیه کاراکاس را مشروط به پیشرفت در این مذاکرات اعلام کردند.

وزیران خارجه آمریکا و کانادا و نماینده اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه ای مشترک  آمادگی خود را برای بازنگری در تحریم ها علیه دولت و ملت ونزوئلا به شرط پیشرفت های قابل ملاحظه  اعلام کردند.
طرفین در این بیانیه مشترک در حالی ادعای پایبندی به دفاع از مردم ونزوئلا و رسیدگی به وضع اسفبار این کشور کردند که وضعیت کنونی این کشور حاصل تحریم های واشنگتن است که مردم از نظر امنیت غذایی نیز در رنج به سر می برند.
آنها تصریح کردند از توافق بیشتر بین همه بازیگران سیاسی در ونزوئلا برای اجازه دسترسی بدون محدودیت و شفاف به کمک های بشردوستانه ، شامل غذا ، دارو ، واکسن ها و دیگر وسایل ضروری امداد رسانی درباره بیماری همه گیر کووید ۱۹ استقبال می کنند.
آمریکا، کانادا و اتحادیه اروپا خواستار آزادی بی قید و شرط تمام بازداشت شدگان در ونزوئلا ، آزادی بیان و رسانه شدند و با مداخله در امور داخلی این کشور و حمایت ازمخالفان، خواستار رعایت شرایط انتخاباتی با استانداردهای بین المللی دموکراسی و حق استقلال احزاب سیاسی شدند.
به گزارش رویترز، نمایندگان دولت ونزوئلا و گروههای مخالف از روز جمعه ٢٢ مرداد دور تازه‌ای از مذاکرات خود را در مکزیکوسیتی آغاز کردند تا درباره غلبه بر بحران‌های اجتماعی و اقتصادی مذاکزه کنند.
نمایندگان دولت ونزوئلا و گروه های مخالف همانطور که از هفته‌ها پیش مقرر شده بود، خود را برای نشست روزهای آتی در مکزیک با هدف پایان دادن به بحران سیاسی این کشور آماده می‌کنند.
دولت «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا در چند هفته اخیر اعلام کرده اند که آماده برگزاری مذاکرات با اپوزیسیون این کشور در کشور مکزیک هستند. این مذاکرات با توجه به شرایط فعلی ونزوئلا که مردم آن زیر فشار تحریم های واشنگتن از لحاظ امنیت غذایی حتی در رنج هستند، ضروری و امری تعیین کننده می نماید.
بازگشت به پای میز مذاکره نشان دهنده تغییر در رویکرد مخالفانی است که در گذشته دولت مادورو را متهم به استفاده از مذاکرات برای خرید زمان و کاستن از فشارهای بین المللی کرده بودند.
دولت مادورو بعد از اقدام دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا در تشدید تحریم‌ها از مذاکرات ۲۰۱۹میلادی در باربادوس خارج شد. همچنین اگرچه نروژ به عنوان میانجی مسیر گفتگوها را پیش برده بود، اما این بار مکزیک طی تماس های مکرر با دولت جو بایدن اطمینان داد که آماده حمایت از روند مذاکرات است.
دولت بایدن نیز که مانند دولتمردان پیشین آمریکا از «خوان گوایدو» سرکرده مخالفان و رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا حمایت می کند، از این مذاکرات استقبال کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha