به گزارش روز یکشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با جمعی از خیران سلامت، بر ضرورت تجهیز و تامین لجستیک بیمارستان مهدیه تاکید کرد و افزود: توسعه این بیمارستان به عنوان بیمارستان جامع زنان و تبدیل آن به یک نهاد اجتماعی بانوان امکانپذیر است.
زالی در این نشست که از تعدادی از خیران سلامت قدر دانی شد با بیان اینکه شالوده بیمارستان مهدیه برعهده خیران است،اظهار داشت: این بیمارستان میتواند به عنوان مرکز رصد و پیگیری بارداریهای پرخطر فعال باشد، باید آمار حداقلی موجود دراین خصوص که یکی از دستاوردهای نظام بهداشت و درمان است، حفظ شود.
زالی ادامه داد: بیمارستان مهدیه یکی از مهمترین مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی به بخش عمده ای از جمعیت شرق و جنوب شرقی پایتخت است و مختصات این مرکز به گونه ای است که بسیاری از مراجعه کنندگان آن از قشر کم برخوردار جامعه هستند.
وی در ادامه اظهار داشت: از طرفی عمده کارکنان در تمام ردههای خدمت رسانی بیمارستان بانوان هستند و همین موضوع موجب جلب اعتماد مراجعه کنندگان خواهد شد و زنان با احساس آرامش بیشتری به این مرکز مراجعه می کنند، بنابراین تجهیز و تامین لجستیک این بیمارستان باید در دستور کار قرار گیرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: راهاندازی کلینیک ویژه به عنوان پیشانی بیمارستان و بانک تخمدان انسانی برای درمان ناباروری و حفظ باروری اقدامی ستودنی است که در آینده ای نه چندان دور محقق می شود.
نظر شما