۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84438273
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کشاورزان همدانی برای دریافت کود در سامانه پهنه‌بندی ثبت نام کنند

همدان- ایرنا- مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با بیان اینکه برنامه تامین و تدارک کود مورد نیاز کشاورزان استان در سال زراعی جاری ۱۰۵ درصد تحقق یافته است، گفت: کشاورزان برای دریافت سهمیه کود ۱۴۰۰ در سامانه پهنه‌بندی ثبت نام کنند.

به گزارش ایرنا، "بهروز الیاسی" روز یکشنبه با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران، افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از شرکت‌های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی است که با هدف تأمین و تدارک انواع کودهای شیمیایی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: در استان همدان ۷۷ کارگزار فعال، کار توزیع کود در میان کشاورزان را برعهده دارند.

وی بیان کرد: در سال ۹۹ که با وجود تمام مشکلات همچون تحریم‌ها و نوسانات شدید ارز، شرکت موفق شد که کارنامه بسیار درخشانی را از خود به جا بگذارد، این شرکت توانست  ۹۹هزار و ۲۶ تن کود شیمیایی را در استان جذب کند که از این میزان ۷۲هزار تن کود ازت مورد نیاز کشاورزان بوده است.

مدیرعامل شرکت حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: کودهای فسفات و پتاسیم، عمدتاً کودهای وارداتی هستند، از این رو نوسانات ارزی روی قیمت این کودها تاثیر گذاشت، لذا می‌بایست چاره‌ای اندیشیده می‌شد تا کشاورزان دچار کاهش تولید محصولات نشوند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۳۲ میلیارد تومان اعتبار برای خرید کود توسط کشاورزان از طریق تسهیلات کشاورزکارت بانک کشاورزی ارائه شد و همچنین به عنوان راهکاری دیگری  طرح خود کفایی پایدار کودهای فسفات و پتاسم نیز مطرح شد.

الیاسی بیان کرد: وظیفه اجرای این طرح از طرف وزیر جهادکشاورزی، به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی واگذار شد و طی تفاهم نامه‌ای که بین شرکت های خدمات حمایتی کشاورزی و شرکت صنایع مس کشور بسته شد، وظیفه تهیه و تدارک مواد اولیه شامل خاک های فسفاته و فروش تضمینی کودها به عهده شرکت خدمات حمایتی کشاورزی واگذار شد. 

الیاسی اعلام کرد: این کودها در دست تولید و با قیمت بسیار مناسب هستند و اکنون در انبار استان حدود هزار تن از این کودها موجود است که در فصل کشت به دست کشاورزان تحویل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ خدمات حمایتی کشاورزی ۷۱هزارو ۵۸۴ تن کود ازته، ۲۰هزارو ۱۴۳ تن کود فسفاته و ۵ هزار و۸۱۶ تن کود پتاسیم را برای کشاورزان استان همدان تهیه می کند.

به گفته وی، تا کنون این شرکت موفق شده حدود ۴۰ درصد از برنامه را تحقق ببخشد و در انبارهای شرکت ۱۶هزار تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسم موجود است که نسبت به سال گذشته  چهار هزار تن ذخیره سازی بیشتری را داریم.

 الیاسی گفت: از ابتدای شهریورماه توزیع کودهای شیمیایی تنها از طریق سامانه پهنه‌بندی انجام می شود و کشاورزان باید در این سامانه ثبت نام کنند که تحویل کودهایشان با مشکل مواجه نشوند. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha