۳۰ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۲
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 84443634
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مرحوم آیت الله فقیه ایمانی، عالمی مجاهد و انقلابی بود

قم - آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) با صدور پیامی ضمن تسلیت ارتحال آیت الله حاج سید کمال فقیه ایمانی از علمای برجسته اصفهان، آورده است: این عالم مجاهد و انقلابی در طول عمر خود خدمات بسیاری به اسلام و انقلاب ارائه کرد.

در این پیام که نسخه‌ای از آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت آمده است: ارتحال عالم عالیقدر روحانی پرتلاش آیت الله حاج سید کمال فقیه ایمانی رضوان الله علیه موجب تاثر و تاسف گردید. مردم انقلابی و شهید پرور اصفهان شخصیتی را از دست دادند که از افتخارات حوزه مقدسه آن استان بود و در طول عمر پر برکت خویش خدمات فرا وانی را از خود برجای گذاشت.

این پیام آورده است: تاسیس حوزه علمیه دارالحکمه و احداث بیمارستان های متعدد و کتابخانه بزرگ امیرالمومنین(ع) و ارائه تفسیر قرآن به زبان‌های مختلف ازجمله خدمات مهم آن عالم بزرگوار بود.

در ادامه این پیام آمده‌است: مردم اصفهان ایشان را پناه خود در امر دین و دنیای خود می دانستند.ایشان در نهضت مقدس انقلاب اسلامی از چهره های پیشگام و پرنفوذ و مورد اعتماد حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید بود.

پیام تاکید کرده‌است: حقا فقدان ایشان ثلمه‌ای است بسیار بزرگ که باید به ساحت مقدس ولی الله الاعظم امام زمان عجل الله تعالی فرجه  الشریف و روحانیت معظم و مردم انقلابی اصفهان و نیز به خاندان مکرم وخانواده محترم خصوصا آقا زادگان گرام و نیز همه دوستداران و علاقه مندان ایشان تسلیت عرض نمایم.

آیت الله فاضل لنکرانی در ادامه پیام خود آورده است: از خداوند خواستارم روح آن مرحوم را در این ایام عزای حسینی با سالار شهیدان محشور فرماید

به گزارش ایرنا، آیت الله سید کمال فقیه ایمانی از علمای انقلابی و فعال در زمینه‌های فرهنگی، علمی و خیریه‌ روز جمعه به دلیل بیماری به دیار باقی شتافت.

این عالم وارسته هفته گذشته در بیمارستان عسگریه اصفهان به دلیل بیماری های زمینه ای ریوی و کلیوی، بستری شد که در ادامه به کرونا نیز مبتلا شد و دعوت حق را لبیک گفت. 

آیت الله سید کمال فقیه ایمانی، در سال ۱۳۱۳ خورشیدی (برابر با ۱۳۵۳ قمری) در خانواده ای روحانی در محله امامزاده اسماعیل اصفهان چشم به جهان گشود.

این عالم بزرگ در مدت تحصیل در حوزه از محضر استادان زیادی بهره برد و به مدرسه های گوناگون چون مدرسه حجتیه، فیضیه، دارالشفا و مدرسه خان رفت.

همچنین، در محضر استادان بزرگواری چون آیت الله نوری همدانی، حاج شیخ عبدالجواد اصفهانی، آیت الله مجاهدی تبریزی، آیت الله طباطبایی، آیت الله سلطانی و آیت الله مشکینی شاگردی کرد، مدارج علمی را یکی پس از دیگری پشت سر گذاشت و به مراتب بالا دست یافت.

وی همچنین، از درس خارج آیات عظام امام خمینی (ره) و آیت الله العظمی گلپایگانی بهره برد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha