سیده نفیسه حسینی واعظ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: حضور و سهم چشمگیر بانوان در نهضت کربلا نشان داد که تکلیف اجتماعی و سیاسی خاص مردان نیست بلکه بانوان برابر وظیفه شرعی باید به این مسائل توجه کنند.
وی تصریح کرد: از نهضتی که در کربلا اتفاق افتاد زنان مسلمان امروز آموختند در حساس ترین و سرنوشت سازترین صحنه های سیاسی وارد عمل شوند و از مسائل سیاسی روز باخبر باشند.
وی با اشاره به تربیت و شهیدپروری فرزندان حضرت زینب و دیگر مادران کاروان امام حسین(ع) افزود: بعد گذشت قرن ها این قیام همزمان با انقلاب اسلامی دوباره فرهنگ سازی شد و در زمان حاضر مدافعان حرم فرزندان تربیت یافته این قیام هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان با اشاره به نقش خانواده در قیام عاشورا تصریح کرد: نقطه مرکزی در واقعه دشت نینوا خانواده است و کاروان امام حسین(ع) خانواده محور بوده است.
حسینی واعظ اظهار داشت: امروزه با شیوع ویروس کرونا و استفاده گسترده از فضای مجازی در عزاداری های حسینی پیام اندیشه های امام حسین (ع) در کل جهان برای تربیت نسل جوان در حال نشر است.
به گفته وی فضای مجازی فرصت شایانی برای رساندن پیام و واقعیت های این قیام به تمام انسان های آزاده و تشنه حقیقت برای نهادینه کردن آن در تمام نسل هاست.
محرم امسال حدود ۶۰۰ مبلغ و روحانی در قالب گروه های جهادی و با محوریت حفظ ارادت به ساحت سیدالشهدا(ع) و حفظ سلامت مردم انجام و مقرر شد تا در کنار مباحث اعزام به فضاسازی محیطی و نهضت مواسات به سراسر گلستان اعزام شدند.
مطابق سرشماری رسمی سال ۹۵ گلستان بیش از یک میلیون و ۸۶۸ هزار نفر جمعیت دارد که حدود نیمی از آنان را بانوان تشکیل می دهند.
نظر شما