به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزئیات این خبر افزود: در ابتدای زمزمه وجود خرید و فروش ارزهای دیجیتال در کشور، پلیس با تشکیل اتاق فکر مستمر و تیم هایی از کارآگاهان زبده و با تجربه کار مطالعاتی و تحقیقاتی خود را در زمینه رمز ارزها در کشور آغاز کرد.
وی افزود: با عنایت به اینکه یکی از مأموریت های مهم پلیس امنیت اقتصادی مبارزه با استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال، کشف و جمع آوری ماینرهای قاچاق است، این پلیس با اتکا به دانش و اطلاعات پیشین از طریق رصد و جمع آوری اطلاعات و اقدامات فعالان این عرصه بررسی موضوع در زمینه نحوه استخراج رمز ارز، ورود ملزومات سخت افزاری به کشور، و... را با جدیت بیشتر در دستور کار خود قرار داده و به صورت مستمر چندین طرح مقابله ای در کشور را اجرا کرد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: کارآگاهان از ابتدای ورود این پلیس در مبارزه با مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارزها و قاچاق دستگاه های استخراج گر رمز حدود ۱۷۰ هزار دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۲۰ هزار و ۶۸۴میلیارد ریال کشف و چهار هزار و ۱۶۳ متهم را دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی داده اند.
وی ادامه داد: با توجه به مصوبات شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ممنوعیت تولید و استخراج رمز ارز در کشور و به منظور جلوگیری از تبعات زیان بار اقتصادی و اجتماعی ناشی از قطعی مکرر برق با همکاری سایر مراجع مرتبط بالاخص وزارت نیرو برخورد با متخلفان این حوزه، کماکان و با جدیت بیش از پیش در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.
سردار مقیمی با اشاره به نقش مخرب فعالیت غیر قانونی مزارع استخراج رمز ارزها در نظام اقتصادی کشور و شبکه توزیع و برق رسانی به دلیل مصرف بیش از اندازه برق گفت: در راستای وظایف قانونی پلیس امنیت اقتصادی، برای همکاری با نهادها و ارگان های ذیربط مخصوصاً وزارت نیرو در خصوص شناسایی و جمع آوری مزارع غیرقانونی استخراج ارزهای دیجیتال آمادگی کامل دارد و از شهروندان نیز درخواست کرد در صورت آگاهی از هرگونه فعالیت غیر مجاز افراد سودجو موضوع را از طریق فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
نظر شما