«محمد الهداد» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در اراک افزود: مجموع دستگاههای ماینر توقیف شده در استان مرکزی تاکنون به ۱۵ هزار و ۸۰۰ رسیده و این دستگاهها بالغ بر ۴۰ مگاوات برق مصرف کردهاند که با توجه به بحران تامین انرژی الکتریکی،رقم قابل توجه است.
وی بیان کرد: فعالیت ماینرها بهصورت شبانه روزی است و بخش زیادی از انرژی برق را مصرف میکنند و برخی ساختمانها و فضاهای بلااستفاده که از انشعاب برق برخوردارند با توجه به ارزان بودن برق در کشور بهعنوان مزارع استخراج رمز ارز استفاده میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: پنج درصد مصرف برق این استان از سوی دستگاههای ارز دیجیتال مصرف میشود و شناسایی و توقیف ماینرها میتواند مانع مصرف بخش مهمی از انرژی شود و با تصمیم دستگاه قضا فعالیت ماینرهای توقیف شده تا پایان شهریورماه ممنوع اعلام شده است.
الهداد اظهار داشت: ۴۰ مگاوات برق مصرفی ماینرها معادل مصرف ۳۰ هزار منزل مسکونی و یا معادل مصرف برق ۱۰ واحد صنعتی بزرگ است که با جمعآوری دستگاه های رمز ارزها بخشی از مصرف کاهش مییابد.
وی عنوان کرد: تولید برق در نیروگاه های برق آبی استان مرکزی کاهش یافته و سقف نیاز مصرف برق در استان یک هزار و ۲۰۰ مگاوات است که ۳۵۰ مگاوات مصرف برق باید کنترل و مدیریت شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: ناترازی بین تولید و مصرف برق کشور ۱۲ هزار مگاوات است و در بهترین حالت و با توجه به شرایط اقتصادی کشور فقط میتوان برای تولید ۶ هزار مگاوات افزایش مصرف برق کشور برنامهریزی کرد و برای افزایش مصرف ۶ هزار مگاوات دیگر ابزاری بجز مدیریت مصرف برق نیست.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان بیش از ۷۶۰ هزار مشترک برق وجود دارد.
نظر شما