محمود سیجانی روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به روند رو به رشد سرمایه گذاری در بخشهای صنعتی قم، بیان کرد: همچنین در این مدت ۲۳ فقره جواز تاسیس توسعهای (توسعه واحدهای موجود) با هفت هزار و ۹۶۱ میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۱۱۲ تن در استان صادر شدهاست.
وی افزود: در حال حاضر تعداد کل جواز تاسیس موجود استان ۲ هزار و ۲۳۹ مجوز با پیش بینی اشتغالزایی برای ۵۳ هزار ۸۴۶ تن و سرمایهگذاری ۲۸۴ هزار و ۵۷۳ میلیارد ریال است که این شاخص، میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید در استان را نشان میدهد.
وی ادامه داد: طی این چهار ماه تعداد ۴۴ فقره پروانه بهرهبرداری ایجادی با چهار هزار و ۹۲۷ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۷۱۴ تن و تعداد ۳۳ فقره پروانه بهرهبرداری توسعهای (توسعه واحدهای موجود) با ۲ هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال سرمایهگذاری و اشتغالزایی برای ۷۲۳ تن نیز صادر شدهاست.
سیجانی با اشاره به این که توسعه ظرفیت تولید واحدهای صنعتی فعال در قم همواره در اولویت برنامههای اقتصادی استان قرار دارد، بیان کرد: در مجموع تعداد ۳ هزار و ۲۲۳ فقره پروانه بهرهبرداری با اشتغالزایی۶۰ هزار و ۸۷۳ تن و سرمایهگذاری ۷۷ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال در استان موجود است.
وی ادامه داد: بخش صنعت قم هم اکنون به دلیل امتیازهای متنوع همچون نزدیکی به عمده بازارهای مصرف کشور و دسترسی به امکانات زیرساختی مورد نیاز، در کانون توجه سرمایهگذاران است و ظرفیت شهرک های صنعتی استان به سرعت با ایجاد واحدهای تولیدی جدید تکمیل میشود.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۷ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارند.
نظر شما