۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸
کد خبرنگار: 837
کد خبر: 84447687
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

وزیر اطلاعات درگذشت محمدرضا حکیمی را تسلیت گفت

۲ شهریور ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸
کد خبر: 84447687
وزیر اطلاعات درگذشت محمدرضا حکیمی را تسلیت گفت

تهران - ایرنا - وزیر اطلاعات گفت: درگذشت عالم و دانشمند جامع، ادیب چیره دست و اسلام شناس عدالت‌خواه و عارف قرآن پژوه، مرحوم مغفور استاد محمدرضا حکیمی موجب تألم و تأثری عمیق شد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی افزود: ضایعه غم‌انگیز درگذشت عالم و متفکر برجسته‌ی جهان اسلام، مرحوم مغفور استاد محمدرضا حکیمی موجب تألم و تأثری عمیق شد.

علوی اظهار داشت: فقدان آن دانشمند جامع، ادیب چیره دست و اسلام شناس عدالت‌خواه و رفیق دیرین مقام معظم رهبری ثلمه‌ای غیرقابل جبران خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: امید است آثار ارزشمند به جامانده از آن عارف قرآن پژوه ذخیره‌ آخرتشان محسوب شود.

وزیر اطلاعات تاکید کرد: اینجانب مصیبت وارده را خدمت خانواده‌ی سوگوار، کلیه بازماندگان، دوستداران و ارادتمندان آن فقید سعید، صمیمانه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند رحمان و رحیم، برای آن راهی خلدبرین آرامشی ابدی و برای منسوبین معزّا، صبر مسالت می‌کنم.

به گزارش ایرنا، استاد حکیمی در ماه‌های اخیر چند بار به علت ابتلا به کرونا و بار دیگر به علت ضعف جسمانی ناشی از بیماری در بیمارستان بستری شد و تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت، اما پس از بهبود وضعیت و با نظر پزشکان از بیمارستان ترخیص و روند درمان در منزل پیگیری می‌شد تا اینکه در آخرین شب مرداد ۱۴۰۰ به علت کهولت سنی دیده از جهان فرو بست.

«الحیاة»، «خورشید مغرب»، «عقل سرخ»، «عاشورا: مظلومیتی مضاعف»، «شیخ آقا بزرگ تهرانی»، «تفسیر آفتاب» و «فریاد روزها» از مهم ترین آثار این اندیشمند ایرانی است.

وی متولد ۱۴ فروردین ۱۳۱۴ شمسی (۱۳۵۴ قمری) در مشهد و پدرش عبدالوهاب از معتمدان و محترمان بازار این شهر بود.

استاد حکیمی در سال ۱۳۲۰ تحصیلاتش را آغاز کرد و در سال ۱۳۲۶ وارد حوزه علمیه خراسان شد و ۲۰ سال از عمر خود را در این حوزه به تحصیل دروس مقدمات و سطح، خارج، فلسفه، ادبیات عرب، نجوم و تقویم گذراند.

محمد تقی ادیب نیشابوری، شیخ مجتبی قزوینی خراسانی، سید محمدهادی میلانی، احمد مدرس یزدی، اسماعیل نجومیان، حاج سید ابوالحسن حافظیان و حاجی‌خان مخیری از مهمترین اساتید وی بودند.

او علوم غریبه، رمل و اوفاق را نزد ابوالحسن حافظیان و شیخ مجتبی قزوینی آموخت.

استاد حکیمی اجازه اجتهاد را از آقابزرگ تهرانی در سال ۱۳۴۸ شمسی دریافت کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha