«محمدرضا رضایی کوچی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: وزارت نیرو با چالش های بسیار جدی روبرو است که برای حل آن نیازمند مدیریت قوی و انقلابی است، از همین رو وزیر پیشنهادی نیرو می تواند با تعامل بخش خصوصی که پیش از این در وزارت صنایع و معادن داشته، برای حل مشکلات گام بردارد.
رضایی کوچی درباره کارهای که باید در اولویت قرار گیرد، خاطرنشان ساخت: وزارت نیرو به شدت با مشکلات آب و برق دست به گریبان است و باید فضای ایجاد شود که با سرعت موضوع قطعی برق و کمبود آب که در برخی از مناطق کشور شاهد آن هستیم، حل شود.
وی با بیان اینکه طی سال های گذشته برای حل ریشه ای کمبود برق و آب اقدامی صورت نگرفته است و هر سال بر میزان خاموشی ها افزوده می شود، گفت: اگر نسبت به نوسازی نیروگاه ها و ایجاد نیروگاه ها اقدام شده بود، به طور قطع اکنون مردم شاهد قطعی برق مکرر نبودند؛ لذا وزارت نیرو در دولت سیزدهم باید به صورت جهشی ایجاد نیروگاه را دنبال کند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای حل مشکلات آب و برق کشور باید بخش خصوصی وارد میدان شود، گفت: طی سال های اخیر بخش خصوصی انگیزه خود را برای کار کردن و سرمایه گذاری از دست داده بود، از همین رو وزیر پیشنهادی نیرو باید دوباره رغبت سرمایه گذاری را در بین فعالان اقتصادی ایجاد کند، تا شاهد سرمایه گذاری در این حوزه باشیم.
وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی نیرو در گذشته وزریر صنایع و معادن بوده و به صورت ریشه ای با صنعت و تولید آشنا است از همین رو در زمینه ساخت نیروگاه می تواند کارنامه کاری خوبی را ثبت کند و از طرفی علی اکبر محرابیان به بخش خصوصی و توانمندی های آن اعتقاد دارد و همین امر کمک می کند تا سرمایه گذاران به وزارت نیرو و آینده ای که دارد، خوش بین شوند.
رضایی کوچی با بیان اینکه وزیر پیشنهادی نیرو گزینه خوبی است و به امور این حوزه تسلط دارد، خاطرنشان ساخت: برنامه ای که وزیر پیشنهادی نیرو به مجلس ارایه کرده جامع و کامل است، لذا با اخذ رای اعتماد امیدوارم هستیم که به سرعت عملیاتی شود و حداقل ۳۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه شود.
به گزارش ایرنا، علی اکبر محرابیان مدرک مهندسی عمران خود را از دانشگاه علم و صنعت اخذ کرده است. وی در سال ۱۳۸۶ (دولت نهم) سرپرست و سپس، وزیر صنایع و معادن شد.
محرابیان در شهریور ۱۳۸۸ به کابینه دولت دهم نیز با عنوان وزیر صنایع و معادن راه یافت و تا سال ۱۳۹۰ که این وزارتخانه با وزارت بازرگانی ادغام شد، عهده دار این مسئولیت بود.
نظر شما