دکتر پرویز قزلباش روز چهارشنبه در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران استان افزود: عفونت های قارچی پس از بیماری کووید ۱۹ بوجود می آیند که با پیشگیری میزان ابتلا کاهش می یابد اما بسیار خطرناک است و منجر به آسیب به بینایی می شود.
وی با بیان اینکه درصدی از افراد جامعه با بی توجهی به رعایت پروتکل ها رفتارهای غیرمسوولانه ای داشتند که پیش بینی می شود کرونا در هفته های آتی به شکل بدتری خود را نشان می دهد اضافه کرد: میزان مرگ و میرها بعد از سه الی چهار هفته بعد مشخص می شود ولی میزان بستری و سرپایی در استان روند افزایشی دارد.
این مسوول در رابطه با روند بیماری در استان، نیز ادامه داد: وضعیت کرونا در کشور افزایشی بوده اما برخی از استانها در حال خروج از پیک پنجم کرونا هستند.
به گفته وی، روند بستری و سرپایی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان نیز افزایشی بوده و طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۰ بیمار در مراکز درمانی این استان بستری شدند.
قزلباش با بیان اینکه در زمان حاضر بیش از ۶۰۰ تخت بیمارستانی توسط بیماران کرونایی در استان زنجان اشغال شده است، افزود: کادر بهداشت و درمان استان زنجان همه تلاش خود را برای پیشگیری از بروز اتفاقات تلخ در پیک پنجم و مقابله با آن بکار بسته اند.
وی با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک، خاطرنشان کرد: این در حالی است که برخی از افراد همچنان با بیتوجهی به رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده نکردن از ماسک، سلامت خود و سایر افراد را به خطر میاندازند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، شهروندان با رعایت پروتکلهای بهداشتی بالای ۹۰ درصد میتوانند از ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن جلوگیری کنند.
نظر شما