معصومه قره داغی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارگاه ما در زمینه تولید پوشاک زنانه فعالیت دارد و توانایی مهارتی و تجهیزات کامل بر انجام صفر تا صد حوزه پوشاک را داریم؛ اما به دلیل مسائل مالی که وجود دارد به صورت سفارشی برای دیگران کار میکنیم.
وی با بیان به اینکه تصمیم دارد در آینده در منطقهای اطراف قم که در آن به چند روستا دسترسی داشته باشد برای زنان روستایی ایجاد اشتغال کند، اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم با کمک زنان روستایی متقاضی اشتغال پوشاک اسلامی با طراحی، پارچه و دوخت ایرانی در قالب یک برند جدید ارائه کنیم؛ زیرا این توانایی را داریم.
وی با بیان اینکه مزیت ما نسبت به سایر کارگاه ها این است که به صورت رایگان و کامل به افراد آموزش میدهیم و کارگر مورد نیاز را تأمین میکنیم، اظهار کرد: اکثر افرادی که به آنها آموزش میدهیم زنان سرپرست خانواده هستند که بعد از تکمیل دوره های آموزشی مورد نیاز، میتوانند در این کارگاه مشغول به کار شوند و در صورت تمایل برای دریافت مدرک اقدام کنند.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه خودم یک زن سرپرست خانواده هستم از مشکلاتی که جامعه میتواند برای زنان به وجود بیاورد آگاهی دارم به همین خاطر سعی می کنم خدمتی به جامعه زنان سرپرست خانواده ارائه کنم و با آموزش رایگان مهارت خیاطی کمک کنم وارد بازار کار شوند.
قره داغی در رابطه با حضور در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان قم بیان کرد: دبیرخانه طرح، متقاضیان و نیروهای مختلف و افرادی که به صورت جزئی مهارت داشتند را به ما معرفی کرد. ما هم با آموزشهای تکمیلی برای آنها تلاش کردیم که به توانمندسازی و اشتغال آنها کمک کنیم. همچنین با توجه به ارتباطی که با همکاران این طرح شکل گرفته است از ظرفیت های مشاوره ای و آموزش های این طرح نیز استفاده می کنیم.
گفتنی است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط جهاد دانشگاهی در ۳۱ استان کشور در حال اجراست. تا کنون بیش از ۱۷۰۰ نفر مهارت های لازم را آموزش دیده و ۵۰۰ نفر از این تعداد به بازار کار متصل شده اند.
نظر شما