دکتر سیداحمد هاشمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک حتی یک تخت خالی نیز در بخش آی. سی. یو بیمارستان های استان خالی نیست و متاسفانه بیماران بدحال زیادی در صف انتظار این تخت ها هستند.
وی با بیان اینکه خروجی بیماران بستری کرونایی از بیمارستان ها بسیار کاهش یافته است، گفت: بیماران بدحال بیمارستان های امام رضا(ع)، امام علی(ع) و تامین اجتماعی بجنورد به بیمارستان امام حسن(ع) منتقل می شوند تا خدمات درمانی پیشرفته به آنها ارائه شود که ماندگاری این بیمارها در این مرکز درمانی بین ۱۰ تا ۱۲ روز است.
هاشمی با اشاره به اینکه همچنان ۶۰ درصد تست های کرونا در استان مثبت اعلام می شود، خاطرنشان کرد: اگرچه حدود ۲۵۶ هزار دُز واکسن کرونا در استان دریافت شده و حدود ۳۰ درصد جمعیت هدف در برابر کرونا واکسینه شده اند ولی واکسینه شدن دلیلی بر مبتلا نشدن به این ویروس نیست به گونه ای که از شهروندان می خواهیم نسبت رعایت شیوه نامه های بهداشتی همچنان پایبند باشند.
وی افزود: در این میان روند واکسیناسیون در روستاها نسبت به جمعیت شهری پایین است که می توان با اقناع سازی و آگاهی مردم از طریق رسانه ها واکسیناسیون این بخش را نیز سرعت بخشید.
هاشمی اضافه کرد: در این بین شهرستان گرمه در بخش واکسیناسیون روستایی نسبت به دیگر شهرستان های استان موفق تر عمل کرده است.
براساس آمار رسمی تا پایان موج چهارم ویروس کرونا یکهزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در خراسان شمالی جان خود را از دست دادند که این میزان در موج پنجم افزایش زیادی داشته است.
براساس اعلام آخرین رنگبندی کرونایی شهرستان ها، هم اکنون تمامی شهرستان های بجنورد، اسفراین، شیروان، مانه و سملقان، فاروج، گرمه، جاجرم و رازوجرگلان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
خراسان شمالی از ابتدای آغاز برنامه ملی واکسیناسیون در کشور تاکنون، ۲۵۶ هزار دُز واکسن کرونا دریافت کرده است.
نظر شما