بهداری نیروی زمینی سپاه در ۱۹ نقطه پرخطر کشور بیمارستان برپا کرده است

مشهد- ایرنا- معاون بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این نیرو در قالب برپایی بیمارستان در ۱۹ نقطه پرخطر کشور از نظر شیوع ویروس کرونا تاکنون سه هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی را به درمان بیماران کووید ۱۹ اختصاص داده است.

سردار احمد اخوان روز یکشنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری بیمارستان ۹۶ تختخوابی نیروی زمینی سپاه پاسداران در نیشابور برای بستری بیماران حاد تنفسی در گفتگو با خبرنگاران افزود: ۵۴۴ دستگاه تخت بیمارستانی جدید در همین چارچوب ظرف دو هفته اخیر توسط بهداری این نیرو برپا شده و در حال بهره‌برداری است. 

وی ادامه داد: بهداری نیروی زمینی سپاه علاوه بر این، ۲۵۰ تخت بیمارستانی دیگر ویژه بیماران کرونایی را به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌دهد. 

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: راهبرد این نیرو در مسیر مقابله با بحران کرونا بسیج همه امکانات و ظرفیتها برای جلوگیری از سرگردانی بیماران در خصوص تخت بیمارستانی در سطح کل کشور است. 

وی در ادامه به بیمارستان برپا شده در نیشابور اشاره و بیان کرد: این بیمارستان سیار مجهز به ۹۶ دستگاه تخت بستری بیماران حاد تنفسی، نیروی انسانی، کادر تخصصی توانمند و ماهر همراه با تجهیزات روز را برای ارائه خدمات تخصصی درمانی به بیماران کرونایی بکار گرفته است. 

سردار اخوان افزود: هم‌اینک سه دستگاه تخت مراقبهای ویژه آی.سی.یو در بیمارستان سیار ۹۶ تختخوابی نیشابور دایر است که ظرف هفته آتی این تعداد به هشت دستگاه تخت خواهد رسید. 

وی همچنین مهمترین ویژگی بیمارستان سیار ۹۶ تختخوابی دایر شده در نیشابور را "خط‌شکنی و الگوسازی" توصیف و بیان کرد: بر این اساس می‌توان با بهره‌گیری از انسجام مدیران شهرستانی ظرف مدتی کوتاه ۱۰۰ دستگاه تخت بیمارستانی دیگر را برای خدمت‌ به هموطنان درگیر با کرونا برپا کرد. 

معاون بهداری نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: این بیمارستان ظرف مدت زمانی کمتر از ۷۲ ساعت در نیشابور برپا و راه‌اندازی شده است.

وی گفت: بیمارستان سیار ۹۶ تختخوابی دایر شده توسط سپاه در نیشابور بخاطر برخورداری از فضای استاندارد، قابلیت تحرک و انعطاف‌پذیری بالایی دارد. 

افزایش نگران‌کننده‌ شمار بیماران کووید ۱۹ در خراسان رضوی همزمان با پنجمین موج طغیان ویروس همه‌گیر کرونا ظرف یک ماه اخیر سبب تکمیل ظرفیت بیمارستانها، کمبود دارو همراه با افزایش شمار بیماران کرونایی غیربومی در مشهد شد. 

هم‌اکنون ۲۷ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha