رویداد "استان آپ" به میزبانی پارک‌های علم و فناوری برگزار می‌شود

تهران- ایرنا- مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی از برگزاری رویداد "استان آپ"  توسط این صندوق خبر داد و گفت: رویداد استانی دوشنبه های استارتاپی تا نیمه پاییز امسال با میزبانی پارک های علم و فناوری استان ها برگزار می شود و اولین رویداد در استان کرمان برنامه ریزی شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، مصطفی بغدادی روز دوشنبه در بیست و هشتمین رویداد آنلاین دوشنبه های استارتاپی با موضوع صنایع غذایی در صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان نهاد مالی اکوسیستم نوآری کشور تا امروز بیش از ۷۰ طرح و برنامه و خدمت متفاوت در صندوق تعریف کرده که مخاطبان مستقیم آنها موسسات و شرکت های دانش بنیان هستند.

وی بیان کرد: امروز اکوسیستم نوآوری کشور فقط دربرگیرنده شرکت های دانش بنیان نیست و بخش بزرگی از این اکوسیستم را استارتاپ ها، مجموعه های فناوری مستقر در پارک ها تشکیل می دهند. در صندوق نوآوری و شکوفایی سعی شده ابزارها و شیوه هایی برای حمایت مالی از این اعضا با کمک معاونت سرمایه گذاری توسعه پیدا کند که از آن جمله ابزارهای هم‌سرمایه گذاری را می توان نام برد.

بغدادی تصریح کرد: هم سرمایه گذاری هم از طریق سرمایه گذاری عاملان صندوق نوآوری و شکوفایی مانند صندوق های پژوهش و فناوری و صندوق های جسورانه بورسی اتفاق می افتد و هم از طریق شتاب دهنده ها به عنوان یکی از سرویس های نسبتا جدید صندوق نوآوری صورت می گیرد.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: این ها ابزارهایی است که سعی می کنیم به واسطه یک جزء دانش بنیان خدمات را به بقیه اجزای غیردانش بنیان اکوسیستم مثل استارتاپ ها برسانیم؛ در عین حال این مزیت را دارد که صندوق نوآوری به صورت یک VC مستقیم وارد اکوسیستم نمی شود و تعادل بازار مالی را به عنوان یک صندوق که توان مالی بیشتری نسبت به سایر صندوق های کشور دارد به هم نمی زند.

وی گفت: گذشته از این صندوق به بحث شرکت داری نیز ورود نمی کند و از طریق عاملان خود طرح های جذاب و مناسب را تامین مالی می کند، بدون اینکه بخواهد ورود مستقیم کند یا شریک دولتی را به یک استارتاپ یا مجموعه سرمایه پذیر بخش خصوصی تحمیل کند.

بغدادی یادآور شد: برای اینکه خود این طرح ها مخاطبان مناسب خود را پیدا کنند و در عین حال تقاضایی که از طرف صندوق ها و شتاب دهنده ها وجود داشت برای اینکه ارتباط مناسبی بین طرح های سرمایه پذیر و سرمایه گذاران برقرار شود، برنامه هایی شبیه دوشنبه های استارتاپی توسعه پیدا کرد.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: دوشنبه های استارتاپی یک بستر و یک پلت فرم به هم رسانی است. در این رویداد سعی می کنیم عمدتا استارتاپ هایی که دوره شتاب دهی را تمام کردند، محصول قابل عرضه و نیاز به جذب سرمایه بیشتر دارند، به سرمایه گذارانی که علاقه مند سرمایه گذاری در این طرح ها و استارتاپ ها باشند، معرفی شوند.

بغدادی افزود: تا امروز ۲۷ دوشنبه استارتاپی را برگزار کردیم که بیش از ۱۸۰ تیم را میزبان بودیم و بیش از ۴۷۰۰ مخاطب حضوری و آنلاین در این رویداد داشتیم. برای ۴۴ تیم ۳۶۰ جلسه B&B  برگزار شد، برای اینکه ارتباطات برقرار شود. ۱۶ تیم توانستند ۴۸ میلیارد تومان جذب سرمایه داشته باشند و در حال حاضر ۱۴ تیم در حال مذاکرات نهایی هستند تا حدود ۲۹ میلیارد تومان جذب سرمایه دیگر داشته باشند.

بغدادی گفت: امروز بیست و هشتمین رویداد دوشنبه های استارتاپی برگزار شد و امید است هفت تیمی که طرح های صنایع غذایی را ارایه می دهند، جذب سرمایه کنند.

وی اظهار داشت: در رویدادهای گذشته ۴۰ درصد از تیم های حاضر در دوشنبه های استارتاپی خارج از استان تهران بودند. بنابراین اساس سعی کردیم دوشنبه های استارتاپی در خارج از تهران به خصوص با اولویت استان های کمتر برخوردار نیز برود. برای اینکه جریان سرمایه و مالی به این استان ها نیز منتقل شود ، این رویداد را در استان ها نیز برگزار کنیم.

بغدادی تصریح کرد: امسال طرح " استان آپ" را با میزبانی پارک های علم و فناوری استان ها برنامه ریزی و شروع کردیم، اما متاسفانه با پیک پنجم کرونا شروع شد و امید است با پایان این پیک این طرح را در استان کرمان به عنوان اولین رویداد شروع کنیم و در استان های قزوین و سمنان نیز برگزار شود.

وی گفت: برای اینکه آن طرح ها و تیم ها را هم برای ارایه به سرمایه گذار توانمند کنیم و هم اینکه کمک به جذب سرمایه کنیم؛ امید است این رویداد تا نیمه پاییز امسال برگزار شود و استان های دیگر نیز در اولویت خواهند بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha