دکتر کیانوش چقامیرزا روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دوره پسادکتری هر دانشگاه و موسسه تحقیقاتی نظر به ظرفیت علمی خود و امکانات و تجهیزات پژوهشی در راستای افزایش تحقیقات و فعالیتهای پژوهشی و نیز تولید علم و محتوای دانش محور، اقدام به تربیت پژوهشگران حرفهای میکند که با حمایت و راهنمایی اساتید برجسته در حوزههای مختلف انجام میگیرد.
وی اظهار داشت: در این راستا دانشگاه رازی از میان دانشآموختگان مقطع دکتری داخل یا خارج از کشور که علاقهمند به گذراندن دورههای پسادکتری میباشند، پژوهشگر میپذیرد.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه رازی اضافه کرد: باتوجه به رسالت دانشگاهها در شناسایی و تربیت نسل جدید محققین جوان و مستعد و نیز اهتمام دانشگاه رازی بر ایجاد روابط و همکاری بین اساتید برجسته و دانشآموختگان ساعی و توانمند، این دانشگاه برای چندمین دوره متوالی اقدام به پذیرش پژوهشگر پسادکتری می کند.
چقامیرزا گفت: متقاضیان گذراندن این دوره میتوانند با مراجعه به سامانه جذب دانشگاه رازی نسبت به ارایه درخواست و ثبتنام اقدام نمایند. دوره پسادکتری از مهرماه ۱۴۰۰ آغاز می شود و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز با صلاحدید استاد میزبان و معاونت پژوهش و فناوری، تمدید می شود.
وی با تاکید براینکه زمان مجاز سپری شده از تاریخ دانشآموختگی دکتری حداکثر پنج سال است، گفت: اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره پژوهشی، در پورتال دانشگاه رازی به آدرس www.razi.ac.ir و سامانه جذب این دانشگاه به آدرس jazb-samaneh.razi.ac.ir در دسترس است.
چقامیرزا تصریح کرد: مهلت ارسال مدارک برای شرکت در این دوره از دوشنبه هشتم شهریور ماه سالجاری آغاز و تا جمعه، بیست و ششم این ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶ مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در بخش های دولتی و خصوصی است.
نظر شما