خبر فوری: رفع فیلترینگ

همایش بین‌المللی دانشجویان علوم پزشکی کشور در گناباد آغاز شد

گناباد- ایرنا- بیست و دومین همایش ملی سالانه و هشتمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور روز سه‌شنبه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین آغاز به کار همایش دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، مهمترین اهداف برگزاری این رویداد را ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه پژوهشگری در بین دانشجویان و فعالان پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی برشمرد.

دکتر جواد باذلی گفت: این دانشگاه  با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی و سابقه برپایی همایش و کنگره های علمی و پژوهشی در سطوح ملی و بین المللی، سال گذشته درخواست خود برای برگزاری کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور را به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور ارسال کرده بود که مورد موافقت قرار گرفت.

وی محورهای برگزاری این همایش را بیماریهای غیرواگیر، اختلالات متابولیک، پیشگیری، مدیریت و درمان، ارتقای سلامت، بهداشت مادر و کودک، سلامت خانواده و جامعه، سالمندان، سرطان و پیوند اعضا، علوم پایه پزشکی، طراحی و ارزیابی داروها، بهداشت دهان و دندان، پرستاری و مامایی، اعتیاد، گیاهان دارویی و داروهای طبیعی، توانبخشی، طب و داروسازی سنتی، کارآفرینی و فناوری در علوم پزشکی، علوم اعصاب و بهداشت روان،  آسیب شناسی و علوم آزمایشگاهی، نوآوری های علوم پزشکی، سلول های بنیادی، ژنتیک در پزشکی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی ذکر کرد.

دکتر جواد باذلی از دیگر محورهای این کنگره را سلامت در بلایا و فوریتها، اخلاق در پژوهش سلامت و ایمنی غذا، بیماریهای خود ایمنی، ترجمان دانش، ثبت پتنت، تجاری سازی و ایده پردازی برشمرد.

وی گفت: بیماری کووید ۱۹ و سلامت از دور، شامل بخش های پیشگیری، درمان، مراقبت، سبک زندگی، خودمراقبتی، فرهنگ، اقتصاد و معیشت، ایمنی و بهداشت محیط، آموزش، مدیریت بحران و ارائه تجارب و راهکارها با محوریت تعیین کننده های اجتماعی سلامت، محورهای ویژه این کنگره را تشکیل می دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، سخنرانان داخلی و خارجی این همایش بیشتر به صورت برخط و مجازی و از بستر اینترنت در زمینه محورهای یاد شده سخنرانی خواهند کرد.

وی اضافه کرد: از مجموع ۹۱۶ مقاله ارسالی به بیست و دومین همایش ملی سالانه و هشتمین همایش بین‌المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۲۰۹ عنوان پذیرفته شده که ۶۴ مقاله به صورت سخنرانی، هشت مقاله در قالب پنل تخصصی و بقیه به صورت پوستر در مدت سه روزه برگزاری آن ارایه می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بیشترین مقالات ارسالی به ترتیب در بخش های علوم پایه، بیماری کووید ۱۹، تحقیقات بالینی، پرستاری و مامایی، کارآفرینی و فناوری در حوزه های کاربردی علوم پزشکی است.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha