بهرام سرمست روز سهشنبه در حاشیه افتتاح ۲ طرح صنعتی در شهرک شکوهیه قم در گفت و گو با خبرنگاران در پاسخ بهسئوالی مبنی بر اینکه آیا با توجه بهمصرف روزافزون برق و انرژی در استان، دنبال تامین برق واحدهای صنعتی بهشکل مستقل هستید؟، افزود: کاملا پیگیر این موضوع هستیم، و از نظر تامین زیرساختهای لازم از زمین گرفته تا برق و آب و گاز اقدامهای بسیار خوبی نیز انجام شدهاست.
وی افزود: در جهت تامین زیرساختهای برق و انرژی دراستان، مذاکرههایی را با برخی سرمایه گذاران داشتیم که در دو زمینه، تولید برق از طریق انرژیهای پاک و تجدید پذیر و همچنین با استفاده از پسماند ورود پیدا کنند.
وی افزود: بهزودی شاهد کلنگ زنی و شروع عملیاتهای اجرایی چنین واحدهایی در سطح استان خواهیم بود، و جزء اولویتهای توسعه سرمایهگذاری استان است و بهشدت دنبال میکنیم.
استاندار قم همچنین خاطرنشان کرد: سرمایهگذارانی که برای سرمایهگذاری در بخش انرژی و تولید برق آمادگی و علاقه دارند، مورد حمایت مدیریت استان هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بخشی از مشکلهایی که توسط واحدهای صنعتی استان مطرح میشود، در خصوص طرحهای توسعه است گفت: برای رفع این مشکل بهواحدهایی که موفق هستند، زمین واگذار میکنیم تا برای تکمیل زنجیره تولید، زمین بهاندازه کافی در اختیار آنها قرار بگیرد.
وی مسائل و مشکلهای واحدهای صنعتی قم با تامین اجتماعی را مورد توجه قرار داد و گفت: مسئولان تامین اجتماعی استان حضور دارند، و مساعدتهای لازم از سوی آنها انجام می شود.
سرمست یادآور شد: در کنار مشکل زمین و همچنین بیمه، برخی واحدها نیز در رابطه با تامین مواد اولیه مشکلهایی دارند که مقرر شد، سازمان صمت پیگیری کند و مواد اولیه در اختیارشان قرار بگیرد.
وی افزود: برخی واحدهای تولیدی صنعتی استان نیز از نظر ساعتهای قطعی برق مشکلهایی دارند، که قرار شد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری پیگیری کند، بر اساس عبور از این پیک گرما و قطعی برق تدبیری اتخاد شود که این قطعی برق بهحداقل برسد و با مقتضیات و فرآیند تولید این واحدها یک انطباق بهتر و بیشتری داشته باشد.
وی بیان کرد: باید در عین اینکه در مصرف برق صرفه جویی میکنیم که مشترکان خانگی قطعی برق نداشته باشند، واحدهای صنعتی هم بهموازات آن بتوانند خط تولید خود را پایدار نگه دارند.
همزمان با هفته دولت طی آیینی با حضور استاندار و اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم، واحد تولیدکننده انواع سازهها و استراکچرهای فلزی، صنعتی و غیرصنعتی و همچنین واحد تولیدکننده انواع تیوب دوچرخه و موتور درشهرک صنعتی شکوهیه بهبهرهبرداری رسید.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
نظر شما