آمار تکواندوکاران چهارمحال و بختیاری  ۷۰ درصد کاهش یافت

شهرکرد - ایرنا - رییس هیات تکواندو چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ۷۰ درصدی آمار ورزشکاران این رشته در استان گفت: تا پیش از شیوع ویروس کرونا بیش از پنج هزار ورزشکار در این رشته رزمی فعالیت داشتند که این آمار در سال جاری به یک هزار و ۵۰۰ نفر رسیده است.

عزت‌الله بهرامی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: متاسفانه در هر مرحله از تغییر وضعیت شیوع کرونا و اعلام رنگ‌بندی‌های جدید در مناطق مختلف، نخستین و آسان‌ترین راهی که در پیش گرفته شد مربوط به تعطیلی باشگاه‌های ورزشی است.

وی با بیان اینکه ۱۱ باشگاه و ۵۶ مربی تکواندو در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، تصریح کرد: اگر چه تعدادی از این باشگاه‌ها در فرصت‌های پیش آمده در این ۲ سال اخیر فعالیت خود را با پذیرش تعداد کمتری از هنرجوها دنبال کردند اما ثابت ماندن هزینه‌های اجاره مکان و پرداخت دیگر هزینه‌های جاری باشگاه، آن‌ها را به سمت ورشکستگی سوق داد و به طور کامل تعطیل شدند.

بهرامی در خصوص برگزاری مسابقات در فضای مجازی نیز یادآور شد: این رقابت‌ها تنها در بخش نمایش فرم تکواندو اجرایی شده است که در ابتدا ورزشکاران از آن استقبال خوبی داشتند اما به مرور زمان به دلیل بروز مشکلاتی در زمان فیلم‌برداری، نحوه ارسال فیلم‌های ضبط شده و بازبینی آن‌ها این استقبال کمرنگ شد و چندان ادامه نیافت.

وی اخذ تصمیمات علمی در شیوه‌های مبازره با کرونا را برای ایجاد تغییرات مثبت در ورزش ضروری دانست و گفت: برخی از این اقدامات باید در خارج از حیطه ورزشی انجام شود تا ورزش و به ویژه رشته‌های پر برخوردی همچون تکواندو نیز از آن منتفع شوند.

رییس هیات تکواندو چهارمحال و بختیاری در ادامه در خصوص شرایط ورزشکاران استانی برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی جام فجر و نگرانی‌های مطرح شده درباره پرداخت هزینه‌های بالای شرکت در این مسابقات گفت: مشکلی در این زمینه وجود ندارد، سهمیه‌ای را فدراسیون برای استان‌ها تعیین خواهد کرد و افراد مازاد نیز می‌توانند به صورت داوطلبانه و آزاد در این مسابقات شرکت کنند.

بهرامی با بیان اینکه هزینه‌های دریافتی از ورزشکاران تکواندو هر ساله در مجمع عمومی و با حضور قائم‌مقام وزارت ورزش تعیین می‌شود و مبلغی خارج از عرف از ورزشکاران اخذ نمی‌شود، یادآور شد: عملکردی که فدراسیون تکواندو دارد در دیگر فدراسیون‌ها دیده نمی‌شود و  تنها در المپیک توکیو این فدراسیون نتوانست به مدال دست یابد ولی ورزشکاران این رشته در دیگر میادین همواره روی سکو بودند.

وی افزود: اگر موفقیت‌های فدراسیون تعمیم داده نمی‌شود نباید کم‌کاری و افت فنی پیش آمده در المپیک توکیو را نیز تعمیم داد.

بهرامی ادامه داد: تمامی هزینه‌های سال گذشته فدراسیون تکواندو که در مجمع عمومی مطرح و تأیید شد به اندازه قرارداد بازیکنان یک باشگاه فوتبال نیست و در حالی که فوتبال از حمایت‌های مالی خصوصی و اسپانسری نیز استفاده می‌کند در ورزش‌های رزمی و فردی به راحتی نمی‌توان این بخش را فعال کرد.

به گزارش ایرنا، بر اساس برنامه اعلام شده از سوی فدراسیون تکواندو سه رویداد بین‌المللی جام باشگاه‌های آسیا، جام فجر و آزاد آسیا روزهای ۲۱ تا ۲۸ مهر امسال در تهران برگزار می‌شود که مبلغ ورودی برای هر مسابقه به جز هزینه‌های تست PCR، رفت‌وآمد، غذا و اسکان و همچنین دریافت کارت گلوبال، ۷۰ دلار تعیین‌شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha