مریم صفایی روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: از مهمترین عواملی که موجب بروز خشنونت در خانواده و ضرورت مداخله اورژانس اجتماعی میشود میتوان به اعتیاد و سوءمصرف مخدرها، بیماریهای روحی و روانی، فقر، خیانت و خودکشی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پیشگیری و مداخله در بحرانهای اجتماعی ۲ تکلیف مهم اورژانس اجتماعی است، افزود: اورژانس اجتماعی به واسطه ماهیت کاریاش علاوه بر پیشگیری از وقوع آسیبهای اجتماعی، با خدمات روانشناختی و روانشناسی و مداخله به هنگام در بحران از وقوع اتفاقات بعدی جلوگیری میکند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی شهرستان ری خاطرنشان کرد: کارشناسان اورژانس اجتماعی با ورود بهموقع و بررسی شرایط نسبت به ارائه خدمات به شهروندان تا خروج از اوضاع بحرانی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: همچنین در شرایطی که زمینه حضور فرد در خانواده مهیا نباشد، افراد در معرض آسیب در مراکز تحت پوشش بهزیستی نگهداری و حمایت قضایی میشوند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی شهرستان ری تاکید کرد: افرادی آسیب دیده در صورت نیاز به خدمات قضایی در مواردی مانند طلاق بهصورت رایگان از مشاورههای وکیل استفاده میکنند.
صفایی یادآور شد: نگهداری، ارائه خدمات مشاورهای و حمایتی به دختران در معرض خشونت، آسیب و آزار و اذیت خانواده یا دیگران از دیگر خدمات سازمان بهزیستی در حوزه آسیبهای اجتماعی است.
وی اظهار داشت: علاوه بر نگهداری در مراکز شبانهروزی، در حوزههای اشتغالزایی و تامین کمکهای مالی برای بازگشت دختران آسیب دیده و در معرض آسیب نیز خدماتی از سوی سازمان بهزیستی ارائه میشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی شهرستان ری اعلام کرد: همچنین در قالب طرحی از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد در بخشهای دولتی و غیردولتی به منظور کمک به این قشر آسیب دیده جامعه استفاده میشود.
به گزارش ایرنا، از جمعیت یک میلیون نفری شهرستان ری حدود ۲۰ هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند.
نظر شما