به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وبدا، نسرین چنگیزی افزود: همچنین به مادران باردار کمتر از ۳۵ سال که با مشکلات قلبی، دیابت، فشار خون، مشکلات کلیوی مزمن، سیروز، کم خونی داسی شکل و یا بیماری های دیگر دست و پنجه نرم می کنند هم واکسن سینوفارم توصیه می شود.
وی ادامه داد: در صورتی که در فهرست اعلام شده بیماری خاص مادر باردار وجود نداشته باشد، مستندات پزشکی مادر باید به مراکز و پایگاه های بهداشتی ارائه شده و پس از بررسی های صورت گرفته واکسیناسیون انجام خواهد شد و بر اساس اولویت و اسامی، مادرانی که در حوزه بهداشت پرونده دارند فراخوان می شوند و می توانند با معرفی نامه به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت تصریح کرد: مادرانی که در بخش خصوصی پرونده داشته و اسامی آنها در بهداشت ثبت نشده است حتما باید یک بار به نزدیک ترین پایگاه بهداشتی منزل خود مراجعه کرده و بر اساس اولویت های مشخص شده زمان مراجعه برای واکسیناسیون به آنها اعلام خواهد شد.
وی گفت: افرادی که اطلاعی از آدرس پایگاه های بهداشتی ندارند و نمی دانند به کجا باید مراجعه کنند، می توانند با شماره ۴۰۳۰ و کد داخلی مادران باردار که چهار است تماس حاصل کرده و آدرس محل زندگی خود را اعلام کنند، سپس همکاران ما در حوزه بهداشت با این عزیزان تماس گرفته و آدرس پایگاهی که باید برای مراقبت مراجعه کنند را به آنها اعلام می کنند.
به گزارش ایرنا، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته(سه شنبه) نیز در توئیتی از تایید واکسن سینوفارم برای استفاده اضطراری در کودکان ونوجوانان در چین خبر داد.
کیانوش جهانپور نوشت: واکسن سینوفارم ۲۰ ژوئیه برای استفاده اضطراری در کودکان و نوجوانان در چین تایید شده است.
وی افزود: امارات متحده عربی این واکسن را برای استفاد در افراد سه ساله و بالاتر دوم ماه اوت تایید کرده است.
واکسن سینوفارم تولید گروه دارویی ملی چین است و ۷۹.۳۴ درصد اثر بخشی دارد.
به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۲۶ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۲۶۰ دز واکسن وارداتی و تولید داخل به گروههای سنی تا امروز دوشنبه هشتم شهریور ماه تزریق شده است.
از این تعداد ۱۲ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۵۱۳ نفر از مردم ایران دز در نوبت اول و ۶ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۹۱۴ نیز دز در نوبت دوم واکسن سینوفارم به گروه های هدف جامعه تزریق شده است.
1071
نظر شما