به گزارش چهارشنبه شب روابط عمومی کمیته امداد امام (ره) قم مهرداد مصلح در گفتوگویی اظهار داشت: معیشت، اشتغال، مسکن و فرهنگسازی ارکان اساسی این نهاد در بخش توانمندسازی مددجویان هستند که تفاهمنامه فوق نیز درهمین راستا تنظیم شدهاست.
وی با بیان اینکه بسترسازی مناسب برای جهادگران، کارآفرینان و فعالان کسب و کار موجب ایجاد فرصتهای شغلی و تقویت منزلت اجتماعی محرومان میشود تصریح کرد: در این تفاهمنامه تلاش کردهایم با حمایت همه جانبه از تولید توسط نیازمندان، موانع پیش روی آنها را رفع کنیم.
مصلح با اشاره بهاینکه متقاضیان نیازمند بیکار مستعد اشتغال بسیجی و اقشار نیازمند واجد شرایط دریافت خدمات اشتغال جامعه هدف این تفاهمنامه هستند گفت: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و ارتقا بنیه معیشتی خانوادههای نیازمند با هم افزایی منابع، امکانها و ظرفیتهای جهادگران و امدادگران ۲ نهاد از جمله اهداف این تفاهمنامه است.
معاون کمیته امداد قم برنامهریزی برای توسعه ۴۰۰ فرصت شغلی و راهاندازی طرحهای اشتغال خُرد در این تفاهمنامه را مورد توجه قرار داد و گفت: متقاضیان واجد شرایط پس از طی کردن مراحل اداری و آموزشهای لازم موفق بهدریافت تسهیلات اشتغال خواهند شد.
وی ظرفیت کاریابی برای ۲۰۰ متقاضی اشتغال در این قرارداد را یادآور شد و افزود: با پیش بینی بسته های تشویقی کمیته امداد برای کارفرمایان، امیدواریم سطح اشتغال در بین اقشار نیازمند و متقاضیان نیازمند بیکار مستعد اشتغال بسیجی در سال جدید افزایش قابل توجهی داشته باشد.
مصلح از تشکیل و راهاندازی یک مجمع خیران کارآفرین و ۲ مرکز نیکوکاری کارآفرینی استان خبر داد و گفت: هدف از این اقدامها مهم بهرهگیری از ظرفیت مسئولان، استادان، نخبگان، کارآفرینان موفق، صاحبان بنگاههای اقتصادی و تولیدی و موسسههایی است که با نیت خیرخواهانه در امور مرتبط با اشتغال و کارآفرینی نیازمندان فعالیت می کنند.
معاون کمیته امداد قم حمایت از پنج طرح نوآورانه و دانش بنیان نخبگان اشتغال و کارآفرینی استان در این تفاهمنامه را خاطرنشان کرد و گفت: با هم افزایی ظرفیت نخبگان عرصه اقتصادی و کارآفرینی بسیجی و اقشار نیازمند و مجریان طرحهای اشتغال فعال در چرخه تولید استان ۱۰ طرح راهبری شغلی نیز شناسایی، هدایت، نظارت و ارزیابی خواهند شد.
وی با اشاره بهتامین و بهسازی فضای کسب و کار و توسعه همکاری با جهادگران کارآفرین دراین تفاهم بیان کرد: برای کمک بهمجریان طرحهای اشتغال، برنامهریزیهای لازم برای بازاریابی و فروش محصولهای تولیدی آنها از طریق بازارچههای موقت محلی و منطقهای و همچنین فروش مجازی از طریق سامانههای باسلام و ایکالا پیشبینی شدهاست. /
نظر شما