فرهاد رحیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارائه تسهیلات و بستههای حمایتی به فعالان ورزشی و افرادی که از این راه امرار معاش میکردند ضروری است.
وی اضافه کرد: بالغ بر ۳۰ هزار نفر در استان اصفهان در امور ورزشی فعال بودند و پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی باشگاهها بیکار شدند و روز به روز به مشکلات معیشتی آنان افزوده شد.
دبیر کانون کارآفرینان اصفهان با اشاره به اینکه حمایت از مشاغل آسیب دیده در کشورهای دیگر در همه صنوف وجود دارد، اظهار داشت: مشاغل خدماتی بیشترین ضربه را در دوران همهگیری کووید-۱۹ متحمل شدند و ورزش نیز بعنوان یک مقوله خدماتی ضرر و زیان جدی دید.
رحیمی با بیان اینکه یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان وجود دارد، تصریح کرد: نه تنها کارمندان و مربیان بلکه کارآفرینان و کارفرمایان این بخش نیازمند حمایت هستند.
وی خاطرنشان کرد: در اوایل تعطیلی باشگاه ها، رقمی برای حمایت در نظر گرفته شد اما این عدد بسیار کم و ناچیز بود و مشکلی را حل نمیکرد بنابراین امیدواریم دولت برنامه عاجل و جامع برای بهبود وضع معیشتی همه بخشها بویژه ورزش اتخاذ کند.
دبیر کانون کارآفرینان اصفهان با بیان اینکه ادامه تعطیلی باشگاهها روز به روز به مشکلات اقتصادی آنها میافزاید، گفت: میتوان با اتخاذ تدابیری برای آغاز بکار بسیاری از رشتهها اقدام کرد.
بر اساس اعلام سازمان مدیریت و برنامهریزی اصفهان، میزان اشتغال از دست رفته در استان در سال گذشته در بخش خدمات از جمله ورزش ۵۸ درصدی بود.
استان اصفهان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر در ۲۸ شهرستان دارای حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته است.
نظر شما