بانوان کاراته کا چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی دعوت شدند

شهرکرد - ایرنا- ۲ بانوی ورزشکار چهارمحال و بختیاری با دعوت فدراسیون کاراته از ۱۵ شهریور در نخستین مرحله اردوی تیم ملی شرکت می‌کنند.

رییس هیات کاراته چهارمحال و بختیاری گفت: محبوبه امیدی در وزن منفی ۵۰ کیلوگرم و الهه هزاریان در وزن منفی ۵۵ کیلوگرم، بانوان کاراته کا استان در بخش کومیته هستند که به همراه ۱۸ ورزشکار دیگر تمرینات خورد را از نیمه شهریور زیر نظر مربیان تیم ملی آغاز می‌کنند.

زهرا مردانی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: بر اساس تصمیم فدراسیون کاراته، پنج ورزشکار دیگر نیز با برگزاری مسابقات درون اردویی به جمع اردونشینان تیم ملی کاراته بانوان اضافه خواهند شد تا در پایان افراد برگزیده در این مرحله برای حضور در دوره‌های بعدی اردوهای آمادگی تیم ملی دعوت شوند.

وی با اشاره به اینکه ۲ بانوی کاراته‌کا استان کار سختی را مقابل دیگر ورزشکاران دعوتی به تیم ملی در پیش دارند، تصریح کرد: رویارویی با افرادی که بیش از 6ماه به صورت اختصاصی تمرین کرده و از سطح آمادگی بالایی برخوردار هستند، شرایط را برای صعود بازیکنان چهارمحال و بختیاری به مراحل بعدی دشوار کرده است اما با توجه به موفقیت هزاریان و امیدی در مسابقات انتخابی تیم ملی بزرگسالان و شکست حریفان قوی در این رقابت‌ها امیدوارم اتفاقات خوشایندی برای کاراته استان رقم بخورد.

مردانی در ادامه با ابراز نگرانی از تداوم ممنوعیت فعالیت‌های ورزشی به دلیل شیوع ویروس کرونا یادآور شد: کاراته استان حال خوبی ندارد و با تعطیلی پی‌درپی باشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و مسابقات و اردوها تنها تلاش می‌کنیم ورزشکاران مستعد و قهرمانان دوره‌های گذشته را به نوعی حفظ کرده و آماده نگه داریم.

وی تصریح کرد: جامعه کاراته استان در چند سال اخیر با همراهی تمام اعضا به شکلی منظم و هدفمند در مسیر قهرمانی پیش رفت، تیم‌های خوبی در تمامی رده‌های سنی شکل گرفت و کیفیت آموزش‌ها و بعد همگانی این رشته نیز با روندی مطلوب توسعه یافت اما شیوع کرونا و تعطیلی ورزش موجب بی‌نتیجه ماندن تمام تلاش‌ها و برنامه‌ریزی شد.

رییس هیات کاراته چهارمحال و بختیاری با انتقاد از شیوه تدوین دستورالعمل‌های بهداشتی و اعمال محدودیت‌ها برای مبارزه با کرونا گفت: در تمام ۱۸ ماه گذشته برنامه‌های مختلفی با جمعیت بالا و در مناسبت‌های مختلف برگزار شده است اما در مورد چگونگی فعالیت ورزشی تنها به ممنوعیت و محدودیت بسنده می‌شود که لازم است این رویه تغییر کند.

وی به کاهش شدید آمار بیمه‌شدگان رشته‌های رزمی به ویژه کاراته اشاره کرد و افزود: تعدادی از ورزشکاران در این مدت به رشته‌های دیگر ورزشی که محدودیت کمتری دارند، روی آورده‌اند و ترجیح می‌دهند فعالیت‌های بدنی و سلامت خود را به طور مثال در کوهنوردی دنبال کنند و این موجب افت رشته‌های مدال‌آور شده است که زیان‌های آن در آینده بیشتر نمود خواهد یافت.

مردانی اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا، مسابقات مختلفی به صورت مجازی در رشته کاراته تدارک دیده شد اما از آنجایی که برترین‌های این رقابت‌ها بنا به گفته مسوولان ورزشی جایی در آیین‌های تجلیل از قهرمانان نخواهند داشت، انگیزه‌ها برای تداوم این فعالیت‌های مجازی نیز کاهش یافت.

وی در خصوص تاثیر مدال طلای سجاد گنج زاده در المپیک توکیو و همچنین اعلام خبر حذف کاراته از المپیک پاریس در کاهش یا افزایش علاقه‌مندی‌ها به این رشته ورزشی گفت: شاید گفته شود که حضور کاراته در المپیک به اضافه شدن ورزشکار به این رشته کمک می‌کند اما این سوال نیز مطرح می‌شود که چند درصد از ورزشکاران هر رشته به المپیک راه پیدا می‌کنند و چه تعداد تنها برای رسیدن به المپیک به این رشته روی می‌آورند؟

رییس هیات کاراته چهارمحال و بختیاری افزود: کاراته رشته‌ای نیست که برای شناخته شدن به المپیک نیاز داشته باشد چرا که پشتوانه تاریخی این رشته قوی است و المپیک تنها می‌تواند یک مدال به دیگر افتخارات آن اضافه کند.

وی تصریح کرد: المپیک برای جذابیت خود نیاز به تنوع رشته‌ها دارد و از آنجایی که جذابیت کاراته خاص و همیشگی است این احتمال قوی وجود دارد که باز هم به عنوان یک رشته المپیکی مطرح شود.

به گزارش ایرنا، نخستین مرحله اردوی تیم ملی کاراته بانوان برای حضور در مسابقات جهانی امارات تا ۲۰ شهریور ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha