۱۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۰:۱۸
کد خبر: 84457607
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار بناب: مقابله با کرونا نیازمند همراهی جمعی است

تبریز - ایرنا - فرماندار بناب با بیان اینکه پزشکان و کادر درمان در طول مدت شیوع ویروس کرونا از خودگذشتگی کردند؛ گفت: تنها راه مقابله با این ویروس عزم و اراده جمعی و همراهی عمومی است.

 شهریار فتحی در نشست مشترک ستاد مقابله با کرونای شهرستان با بیان اینکه خیران و بازاریان از آغاز شیوع کرونا همواره در کنار کادر درمان بوده اند؛ افزود: بسته شدن بازار در زمان های مختلف سبب به وجود آمدن مشکلات اقتصادی و معیشتی و ایجاد گلایه برخی مردم شده است.

وی با تأکید بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی توسط تمام آحاد جامعه گفت: تنها در صورتی که تمام مردم خود را ملزم به رعایت دستورالعمل های بهداشتی کنند، می توانیم به مدیریت و کنترل بیماری کرونا امیدوار باشیم.

نماینده عالی دولت در شهرستان بناب ضمن تأکید بر ضرورت تسریع در واکسیناسیون اظهار کرد: حتی واکسیناسیون هم نباید موجب شود تا ما در رعایت پروتکل های بهداشتی تا پایان همه گیری ویروس کرونا غفلت کنیم.

وی در ادامه بر استفاده از ظرفیت رسانه های شهرستان در تولید محتوای باکیفیت و فرهنگ سازی تأکید کرد و افزود: رسانه ها نقش بارزی در آگاهی دهی به افکار عمومی دارند و لازم است از تمام ظرفیت موجود برای مقابله با ویروس کرونا استفاده شود.

فتحی از نیروی انتظامی خواست در شناسایی و برخورد با افرادی که پلاک های خودرو خود را مخدوش می کنند، جدیت بیشتری به خرج دهند.

رئیس ستاد مقابله با کرونای شهرستان بناب ضمن انتقاد از تشکیل برخی جلسات غیرضروری از سوی برخی مسئولین شهرستان تأکید کرد: امروز زمان تجلیل نیست.

فتحی در خصوص احتمال راه اندازی بیمارستان صحرایی در بناب نیز اظهار کرد: امیدواریم با همکاری مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی شاهد روند نزولی آمار مبتلایان در بناب باشیم و دیگر نیازی به راه اندازی بیمارستان صحرایی نباشد.

رعایت پروتکل های بهداشتی در بناب به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است

مدیر شبکه بهداشت و درمان بناب با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در این شهرستان به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است، گفت: افرادی که هر ۲ دز واکسن کرونا را تزریق کرده اند نسبت به دیگران در مقابل کرونا مقاوم تر هستند.

دکتر وحید رضایی در نشست ستاد مقابله با کرونای شهرستان بناب با اشاره به آمار بیماران بستری و فوتی کرونا در این شهرستان اظهار کرد: در حال حاضر در موج پنجم ویروس دلتای کرونا قرار گرفته ایم و طی یک ماه گذشته ۳۵ نفر در شهرستان بناب فوتی داشتیم که متأسفانه آمارها روند صعودی را نشان می دهند.

وی خاطرنشان کرد: از ۳۵ فوتی ۲۶ نفر آنها واکسن دریافت نکرده بودند، هفت نفر یک دز واکسن و ۲ نفر از آنها نیز ۲ دز واکسن دریافت کرده بودند ولی دارای سن بالایی بوده و با بیماری زمینه ای فوت کرده اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب اظهار کرد: متأسفانه رفتارهای بهداشتی را در بین مردم شاهد نیستیم و رعایت پروتکل های بهداشتی در شهرستان بناب به کمتر از ۳۰ درصد کاهش یافته است و با این شرایط کنترل و کاهش تعداد مبتلایان و فوتی کرونایی مقدور نخواهد بود.

رضایی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا نظام سلامت کشور ۶۳۸ پزشک و کادر درمان تقدیم کشور کرده است؛ گفت: نظام سلامت هزینه سنگینی را متحمل شده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۳۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در شهرستان بناب واکسینه شده اند؛ اضافه کرد: برای پوشش ۷۰ درصدی جمعیت کشور به واکسن ۱۲۰ میلیون دز نیاز است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بناب در ادامه با اشاره به آماده باش بودن بیمارستان شهدا برای سرریز بیماران کرونایی بیمارستان امام خمینی(ره)  افزود: با این روند صعودی مبتلایان و فوتی ها مجبور خواهیم شد بیمارستان صحرایی در شهرستان راه اندازی کنیم.

برخورد دوگانه با مصوبات اجرایی ستاد کرونا

رئیس اداره ورزش و جوانان بناب از تصمیمات دوگانه ستاد کرونای شهرستان در خصوص تعطیلی گروه های شغلی ۲ و ۳ و ۴ انتقاد کرد.

سیدمجید یزدانی در نشست ستاد مقابله با کرونای شهرستان بناب با بیان اینکه یک هفته است فعالیت ورزشی در سالن های سرپوشیده تعطیل است؛ افزود: در مکان های ورزشی نیز با ۳۰ درصد ظرفیت ورزشکاران به فعالیت مشغول هستند.

وی اظهار کرد: رفتارهای دوگانه برای مدیران باشگاه های ورزشی خصوصی آزاردهنده است و امکان پرداخت اجاره بهای مکان های ورزشی را نیز ندارند.

رئیس اداره ورزش و جوانان بناب با بیان اینکه اداره ورزش و جوانان تابع مصوبات ستاد مقابله با کرونای شهرستان است؛ تأکید کرد: قرار نیست تعدادی باشگاه های ورزشی و مجموعه های دیگر تعطیل شوند ولی تعداد دیگری باز باشند.

یزدانی همچنین با اشاره به اینکه همه گیری کرونا یک بحران است و تلاش همگانی را برای مهار و ریشه کنی آن طلب می کند؛ خاطرنشان کرد: بهتر است ستاد مقابله با کرونای شهرستان از ظرفیت دیگر دستگاه های اجرایی نیز برای ریشه کنی کرونا استفاده کند.

وی قلیان سراها را یکی از مراکز مهم شیوع ویروس کرونا ذکر کرد و افزود: متأسفانه دیده می شود در فضای ۳۰ متری سرپروشیده برای بیش از ۸۰ نفر قلیان سرو می کنند که در پیک پنجم کرونا می تواند بسیار خطرناک باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha