رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد در حاشیه مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد به خبرنگار ایرنا گفت: بعد از داوری ۲۱۰ خلاصه مقاله به عنوان مقالات برگزیده، ۱۵ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر ارائه و به عنوان مقالات برتر از پدیدآورندگانشان قدردانی شد.
دکتر جواد باذلی افزود: این مقالات در محورهای کووید ۱۹، علوم بالینی و داروسازی، علوم پایه، پرستاری و مامایی، بهداشت، اختراعات و نوآوری حائز رتبه های برتر شناخته شدند.
وی ادامه داد: بر این اساس در بخش علوم بالینی و داروسازی الهام امینی فر و کیمیا رشیدان، در سخنرانی علمی پرستاری سیده ستاره آذرکار و راحیل مصلی نژاد، در بخش بهداشت بهاره یوسفی و فاطمه ازغندی، در محور بیماری کووید ۱۹ عرفان پور شهری در بخش اختراعات، حسام الدین آتشی و در بخش علوم پایه به شکل ارائه مقاله محمد حسین رنجکش و ابوالفضل رحمانی به عناوین برتر دست یافتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گناباد گفت: در سایر زیر بخشهای علوم پایه فرنوش اصغرزاده، حسین شاه دوستی، رضا حسن نیا، سید سینا مدنی، فاطمه موالی زاده و فائزه طهرانیان نیز عناوین برتر را به خود اختصاص دادند.
باذلی افزود: همزمان با همایش ملی سالیانه و بین المللی پژوهشی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور کارگاههای آموزشی شامل کارگاه آشنایی با اصول کارآفرینی، پژوهش در تعیین کننده های اجتماعی سلامت، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی و ثروت افزایی خلاق، مرور سیستماتیک، ایده پردازی و ثبت اختراع و اخلاق در پژوهش با حضور استادان دانشگاه و دانشجویان این دانشگاهها و صاحب نظرانی از تعدادی دیگر از کشورها به صورت حضوی و یا از طریق فضای مجازی برگزار شد.
یست و دومین همایش ملی سالانه و هشتمین همایش بینالمللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور نهم تا یازدهم شهریورماه جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
محورهای برگزاری این همایش بیماریهای غیرواگیر، اختلالات متابولیک، پیشگیری، مدیریت و درمان، ارتقای سلامت، بهداشت مادر و کودک، سلامت خانواده و جامعه، سالمندان، سرطان و پیوند اعضا، علوم پایه پزشکی، طراحی و ارزیابی داروها، بهداشت دهان و دندان، پرستاری و مامایی، اعتیاد، گیاهان دارویی و داروهای طبیعی، توانبخشی، طب و داروسازی سنتی، کارآفرینی و فناوری در علوم پزشکی، علوم اعصاب و بهداشت روان، آسیب شناسی و علوم آزمایشگاهی، نوآوری های علوم پزشکی، سلول های بنیادی، ژنتیک در پزشکی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی بود.
از دیگر محورهای این همایش می توان به سلامت در بلایا و فوریتها، اخلاق در پژوهش سلامت و ایمنی غذا، بیماریهای خود ایمنی، ترجمان دانش، تجاری سازی و ایده پردازی، بیماری کووید ۱۹ و سلامت از دور، شامل بخش های پیشگیری، درمان، مراقبت، سبک زندگی، خودمراقبتی، فرهنگ، اقتصاد و معیشت، ایمنی و بهداشت محیط، آموزش، مدیریت بحران و ارائه تجارب و راهکارها با محوریت تعیین کننده های اجتماعی سلامت اشاره کرد.
با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا، سخنرانان داخلی و خارجی این همایش بیشتر به صورت برخط و مجازی و از بستر اینترنت در زمینه محورهای یاد شده سخنرانی کردند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما