حیدر قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: برگزاری نشستهای هماهنگی بین بخش دولتی و خصوصی با حضور مدیران ارشد اصفهان و فعالان حوزه تولید و اقتصاد توانسته است بر رفع موانع تولید در این استان اثربگذارد و انسجام و هماهنگی در توسعه اقتصادی ایجاد کند.
به گفته وی، این تعاملات علاوه بر اینکه بر حوزه تولید اثر میگذارد مانع از بروز تهدیدهای امنیتی و تنشهای اجتماعی خواهد شد و با ایجاد این همکاری مشترک و تشکیل کمیتههای سرمایهگذاری در مناطق مختلف روند خوبی در حوزه تولید و اشتغال استان اصفهان ایجاد شده است.
وی در زمینه رفع موانع تولید نیز گفت: تسهیل و تسریع در اخذ مجوز، ارائه تسهیلات بانکی و پیگیری مطالبات بخش دولتی از جمله اقدامات کارگروه و کمیسیون های رفع موانع تولید و نشست مشترک بخش دولتی و خصوصی بوده که توسط استانداری اصفهان پیگیری شده است.
قاسمی گفت: توسعه بخشهای تولیدی در گذشته در بعضی از مناطق استان اصفهان بدون هماهنگی بخش اداری و بدون زیرساخت صورت گرفته بود که این موضوع موجب بروز چالشهایی برای تولید کننده شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان از تولیدکنندگان خواست تا با نگاه همه جانبه به حوزههای تولیدی مثل بازار عرضه و ظرفیتهای زیربنایی برنامه سرمایهگذاران خود را اجرایی تا منابع مالی آنها از بین نرود.
وی حرکت سرمایه گذاری بر اساس آمایش سرزمین را موضوع مهمی برای زیست اجتماعی و اقتصادی اصفهان دانست و اظهارداشت: پایهگذاری فعالیتهای تولیدی متناسب با امکانات و ظرفیت هر منطقه مهم است و بسیاری از نارساییها را کاهش خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه آلایندگی هوا یکی از معضلات استان اصفهان است، یادآورشد: صنایع غیرآلاینده از فرصتهای زیادی برای ایجاد اشتغال و درآمدزایی برخوردار است و مشکلات زیست محیطی را به حداقل میرساند.
استان اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، دارای بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ ،حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی است.
نظر شما