سید «علی آقازاده» عصر شنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی، افزود: محمولههای صادراتی این استان امسال به بیش از ۸۰ کشور جهان صادر شده است.
وی ادامه داد: میزان صادرات استان مرکزی در ۲ سال گذشته رشد چشمگیری داشته که این مهم مرهون زحمات شبانهروزی بخش خصوصی و هماهنگیهای بخش دولتی است و باید تمام ظرفیت استان برای افزایش صادرات بهکار گرفته شود.
استاندار مرکزی با بیان اینکه بهدلیل خشکسالی تولید گندم استان کاهش چشمگیری در سال زراعی جاری داشته است، اظهار داشت: پیشبینی میشود امسال ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شود که این یک سوم سال گذشته و از طرفی به دلیل پایین بودن قیمت خرید تضمینی کشاورزان چندان رغبتی برای فروش محصولات خود ندارند.
وی ادامه داد: پایش اجرای کامل و صحیح قوانین و مقررات و نیز بررسی پیشنهادات در زمینه اصلاح و تکمیل طرحها و لوایح قانونی با هدف بهبود محیط کسب و کاردر استان از مهمترین وظایف شورای گفت و گو است که تا کنون استان مرکزی در این بخش ها موفق عمل کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست اظهار کرد: باوجود این همه دستورالعمل و برخوردهای جزیرهای نمیتوان در حوزه معدن پیشرفت کرد و علاوه بر دستورالعملهای موجود خودمان هم موضوع را برای خود پیچیده می کنیم.
«ناصر بیکی» افزود: با توجه به معادن متعدد ارزشمند در کشور، با وجود مشکلات مذکور نمیتوان منتظر پیشرفت در حوزه معادن بود، در اتاق بازرگانی به دنبال مدافع از حقوق معادن از جمله در زمینه تامین سوخت هستیم.
استان مرکزی واقع در قلب ایران یکی از قطبهای مهم اقتصادی کشور است که توانمندی بالایی در حوزه واحدهای صنعتی و معدنی و کشاورزی دارد.
نظر شما