به گزارش عصریکشنبه روابط عمومی این واحد دانشگاهی، دکتر محمدرضا دهقانی افزود: با تداوم روند تزریق واکسیناسیون تا ۴۶ روز آینده، تمامی جمعیت بالای ۱۸ سال استان یک دز واکسن را دریافت میکنند.
وی بدون اشاره به تعداد جمعیت بالای ۱۸ سال یزد که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد؛ ظرفیت واکسیناسیون روزانه استان را ۱۵ تا ۲۰ هزار دز واکسن ذکر کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه هم اکنون تعداد بستریها و درمان بیماران سرپایی رو به شیب نزولی است، تاکید کرد: درحال حاضر ۵۵۹ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند و ۱۲۲ بیمار هم به دلیل وخامت حال عمومی در بخش مراقبتهای ویژه(I.C.U) خدمات خدمات درمانی دریافت میکنند.
وی در مورد وضعیت استفاده از ماسک در استان افزود: هم اکنون ۳۶ درصد مردم از ماسک استفاده می کنند، در حالیکه این عدد دست کم باید به ۷۰ درصد برسد.
به اعتقاد کارشناسان و صاحب نظران داخلی و خارجی حوزه بهداشت ایمنی همگانی در حالی ایجاد می شود که دست کم ۸۰ درصد مردم علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه شده باشند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
جهش ویروس کرونا در انگلستان ،آفریقا و هندوستان که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدی را در جهان به وجود آورد.
کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه « شفا» یعنی شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از ترددها و استفاده از ماسک را باید بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.
نظر شما