به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی شامگاه یکشنبه در برنامه گفتمان، به مناسبت اولین سالروز حضور خود در سمت نماینده ولی فقیه در استان بصورت مستقیم با مردم استان گفت و گویی صمیمانه داشت.
وی در این برنامه با تاکید بر اینکه اعتقاد ندارم که کردستان، استان کمبرخورداری است افزود: مرزهای باشماق،سیف و سیرانبند از عمده ظرفیت های مرزی استان به شمار میروند که از ظرفیت کامل آنها استفاده نمی شود و برخی از مبادی مرزی نیز بسته است.
نماینده ولی فقیه در کردستان تاکید کرد: کردستان استان محرومی نیست بلکه بسیار هم برخوردار بوده و این مانند این است که شما سرمایهای در جیب خود دارید ولی نمی توانید آن را بردارید و مورد استفاده قرار دهید.
حجتالاسلام پورذهبی ادامه داد: صنعت گردشگری بدون اغراق می تواند عایدات بسیاری برای استان داشته باشد ولی تاکنون آنگونه که باید از آن استفاده نشده است.
وی تاکید کرد: در استفاده از نعمت های الهی در استان احتیاج به تحرک بیشتر و جدیدتری داریم و با اینکه در همه دولتهای گذشته زحمات بسیاری کشیده شده است در دولت جدید امیدواریم که این ظرفیت ها به ثمر بنشیند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه در بررسی مشکلات استان سعی بر این بوده است تا با کمک مشاوران به صورت مساله محور حرکت کنیم گفت: در بازدیدهای میدانی عمده مسائل استان بررسی شده است که بیشتر آنها از جمله اشتغال و بیکاری حالت فوریتی دارد، اما هنوز به دلیل شرایط کرونا امکان انتقال مستقیم به رهبر انقلاب وجود نداشته ولی مسائل به دفتر ایشان ابلاغ شده است.
وی یکی از معضلات کردستان را تعطیلی صنایع بزرگ برشمرد و افزود: در گذشته صنعت بزرگ مانند نساجی در کردستان بوده که ۱۷ - ۱۸ سال قبل تعطیلی و دستگاههای آن منتقل شده و زمین آن در حال فروش است.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی ادامه داد: ما باید در استان در زمینه صنایع ورودی داشته باشیم نه اینکه یک سری از صنایع فعال هم به تعطیلی کشیده شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر اینکه فرهنگ، کلاس، علم، نجابت و علاقه مردم کردستان به اهل بیت عصمت و طهارت( ع) و شهدایی که تقدیم نظام اسلامی کردهاند، حقی بسیار بزرگتر و بیشتر بر گردن انقلاب به شمار میرود افزود: در تلاش هستیم تا حق مردم شریف کردستان به خوبی ادا شود.
وی درباره واگذاری کتابخانه امام خامنه ای برای استفاده عموم مردم هم گفت: این کتابخانه از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۸بوده که حدود ۶ تا هفت سال از ظرفیت آن استفاده شده و با رایزنی با دفتر رهبر معظم انقلاب، تحویل مردم سنندج شد تا از ۱۲ کتابخانه بزرگ کشور و یکی زیرساختهای بزرگ فرهنگی استان شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان در ادامه به محورهای ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب خود اشاره و اظهار داشت: در زمینه تکریم علمای دینی، علمای ساکن در استان و علمایی که در دیگر استانها هستند حدود چهار هزار نفر شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه اولین توصیه رهبر معظم انقلاب تکریم علما بوده است افزود: در یک سال گذشته با بیشتر علما در خانه آنها و یا مساجد دیدار داشته و با ۲۰۰ نفر از ماموستایان اهل سنت هم ملاقاتهایی صورت گرفته است.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی به انجام ۱۰۰ سفر در ۱۱ ماه گذشته به مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این سفرها شامل چندین روستا در هر سفر بوده و علاوه بر بازدید و دیدار با علمای تشیع و تسنن در رابطه با دسترسی مردم نیز تلاشهایی انجام شده است.
وی افزود: غیر از پیادهرویهایی که در داخل شهر به منظور بررسی مشکلات انجام می شود تمامی تماس های تلفنی و پیامکی شهروندان هم پاسخ داده می شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان تاکید کرد: این خواسته رهبر معظم انقلاب بوده است که در دسترس بوده و مطالبه مردم را دریافت کنم.
حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی به برگزاری نشست های متعدد با نخبگان علمی، دانشگاهی و دانشجویی هم اشاره و اطهار داشت: بسیاری از این دیدارها با نخبگان، ورزشکاران، هنرمندان، طلاب، اساتید دانشگاه و فرهیختگان استان رسانهای نشد و علت آن نزدیک بودن به زمان انتخابات بود و نباید شائبهای در این باره در سطح استان پیش میآمد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی ۱۲ شهریور سال ۱۳۹۹ طی حکمی از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه در استان کردستان برگزیده شده است.
نظر شما