واحدهای صنعتی کوچک ومتوسط راکد هرمزگان تعیین تکلیف می شوند

بندرعباس - ایرنا-مدیرعامل شهرک های صنعتی هرمزگان گفت: تعدادی از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط استان به علت‌های مختلف راکد و یا نیمه فعال هستند که در تلاشیم با حمایت مقام‌های قضایی و سازمان صنعت، معدن وتجارت استان تعیین تکلیف شوند.

سید امیر امیری زاد روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در دوره‌ای (اواخر اسفندماه ۹۹ و فروردین ماه ۱۴۰۰)، ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی ایجاب می‌کرد که فعالیت بعضی از صنایع محدود و یا موقت متوقف شود اما بعد از اینکه محدودیت‌ها برداشته شد، صنایع فعالیت خود را دوباره شروع کردند.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان ادامه داد: بعضی واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی استان در دوران کرونا و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از ۱۰۰ نفر نیروی انسانی جدید را به کادر خود افزودند.

امیری زاد، از حمایت‌های سیستم قضایی استان هرمزگان از بخش صنعت و تولید خاطرنشان کرد: سرعت‌ عمل دادستانی بندرعباس در پیگیری و تعیین تکلیف واحدهای راکد در شهرک‌های صنعتی هرمزگان درخور تقدیر است.

وی همچنین با اشاره به راه‌اندازی واحدهای راکدی که از سال های گذشته غیرفعال بوده اند، تشریح کرد: امسال برنامه ویژه‌ای برای راه‌اندازی واحدهای راکد در شهرک های صنعتی داریم.

امیرزاد ابراز داشت: در حال حاضر ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب درهرمزگان داریم که ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب دولتی و چهار شهرک و ناحیه صنعتی مصوب غیر دولتی است.

این مسوول گفت: از ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب ۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی به بهره‌برداری رسیده و زمین های آن در حال بهره‌برداری است و صنعتگران در آن شهرک ها فعالیت خودشان را شروع کرده‌اند.

وی گفت افزود: تعداد کل شهرک ها و نواحی صنعتی مصوب خصوصی در استان هرمزگان نیز چهار شهرک صنعتی می باشد که ۱۰۰درصد آن مربوط به چهارسال اخیر است.

وی با اشاره به این که شهرک ها و ناحیه های صنعتی مصوب غیردولتی تصریح کرد: شهرک ها و ناحیه های صنعتی غیردولتی به آن شهرک و نواحی صنعتی گفته می شود که بخش خصوصی مجوز آن را برای سرمایه گذاری گرفته باشد.

این مسوول با اشاره به شرایط واحدهای صنعتی هرمزگان خاطرنشان کرد: خوشبختانه اوضاع اقتصادی واحدهای صنعتی استان خوب است، چراکه صنایع هرمزگان بیشتر بر روی مزیت‌های منطقه‌ای استان هرمزگان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

از سال گذشته تاکنون؛ ۹۵ واحد صنعتی و معدنی درهرمزگان به چرخه فعالیت بازگشته اند که برای بیش از هزار نفر دراین استان شغل ایجاد شده ، ۸۱ واحد صنعتی و معدنی راکد استان در سال گذشته فعالیت مجدد خود را آغاز کردند که با احیای آن برای ۹۲۷ نفر اشتغالزایی ایجاد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha