جهانپور معماریان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در سال زراعی جاری که هم اکنون در روزهای پایانی آن است تلاش شد تا نسبت به بیمه محصولات کشاورزی از طریق فرهنگ سازی گامهای خوبی برداشته شود و با وجود برخی مشکلات از جمله کرونا سطح پوشش بیمه محصولات در خوزستان افزایش یابد.
وی بر نهادینه کردن فرهنگ بیمه گری محصولات کشاورزی در خوزستان تاکید کرد و گفت: صندوق بیمه محصولات بانک کشاورزی بهترین نهاد برای تضمین محصولات کشاورزی در استان است و با توجه به شروع فصل کشت پاییزه، وقوع اتفاقات غیرمترقبه، شکننده بودن بخش کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
معماریان افزود: موثرترین روش برای تضمین تولید محصولات کشاورزی، بیمه محصولات کشاورزی است و این روش میتواند در صورت بروز سوانح طبیعی از قبیل سیل، خشکسالی، تگرگ، سرمازدگی و آفات برای کشاورزان این اطمینان را ایجاد کند تا به کمک صندوق بیمه بانک کشاورزی سرمایه بیمه گذار به او برگردانده شود.
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ۸۷۸ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خوزستان در سال زراعی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ برای کشت پاییزه هدفگذاری شده که با احتساب کشت دایمی همچون نیشکر، کل زمینهای زیرکشت استان به یک میلیون و ۴۳هزار هکتار خواهد رسید.تحقق برنامه کشت پاییزی به میزان ذخایر سدها و بارندگی در این فصل بستگی دارد.
نظر شما